Собиранка - гледаме Светско Ракометно Првенство заедно!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
И јас ќе дојдам.
Заеб*вам бе. Не ме пуштат од дома, ми велат ,,Ѓубре едно, мораш да даваш поддршка на нашите, инаку ќе изгубат'', барем знаете како е...

Па нема тебе да те гледаат, ракометот ќе го гледаат. Шо менува.

Тогаш и тебе да облечеме во женска гардероба, чим не менува ништо :D. Come on, Its gonna be fun :pipi:.

Не се берете бе, со кој ќе се дискутира по темите?!

Еве за локација може у Браво. Нека биде таму првата, па после зависно од тоа дали ни се свиѓа или не, може да менуваме локации.
Најдобро сите утакмици на различни места у градот за да има разновидност на собирите :D

Најдобро сите утакмици на различни места у градот за да има разновидност на собирите :D
Како ќе се договориме така. Не треба јас амин да дадам. Мнозинството нека каже :D[DOUBLEPOST=1421106886][/DOUBLEPOST]Мада не е лошо да почнеме да се пребројуваме за да кажеме отприлика бројка.

1. blue ladybug

Како ќе се договориме така. Не треба јас амин да дадам. Мнозинството нека каже :D[DOUBLEPOST=1421106886][/DOUBLEPOST]Мада не е лошо да почнеме да се пребројуваме за да кажеме отприлика бројка.

1. blue ladybug
2. -={K-O-R-U-N}=-

1. blue ladybug
Добро де несакајки беше ми се допаѓа ама нека иде бе.
Петок на 16 полагам 2 предмети и двата се од 14 до 17 часот. Е сега добрата вест е што полагам во карпош па ќе можам да дојдам бар последни минути да ги фатам. Ама мене не ме брои бар не за таа.

Sent from my Nexus 7

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom