Собиранка - гледаме Светско Ракометно Првенство заедно!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
@-={K-O-R-U-N}=-

Леле колку си тежок за тагување. :)
Ќе ни треба ли резервација? Пошто ти го предложи местово, може знаеш.

Ако се збереме уште неколку, јас ќе средам, без гајле. И не тагувај по мене, туку тагНувај :)

Ако се збереме уште неколку, јас ќе средам, без гајле. И не тагувај по мене, туку тагНувај :)
Од телефон сум, па јадам букви. :D

Супер чим така. Ваљда ќе се збериме десетина ако не и повеќе.

Добро де несакајки беше ми се допаѓа ама нека иде бе.
Петок на 16 полагам 2 предмети и двата се од 14 до 17 часот. Е сега добрата вест е што полагам во карпош па ќе можам да дојдам бар последни минути да ги фатам. Ама мене не ме брои бар не за таа.

Sent from my Nexus 7
Можеме заедно :D

Снеже коа ќе не види со реквизити еееее наркомани, пијанициии, хулиганиии.
Може и милиција да викне.
А, сиротите не знаат кај е Петар Дељан единајсти :(

Снеже коа ќе не види со реквизити еееее наркомани, пијанициии, хулиганиии.
Може и милиција да викне.
А, сиротите не знаат кај е Петар Дељан единајсти :(

Нареден пат ќе и чукниме на врата, ко ќе излези ќе и речиме да го намали телевизорот. :D

Абе дајте да идеме на некое место кај што имаат топло капучино, доста едно исто нарачуваме.
Може и ладна греана ракија/вино не е проблем

Sent from my Nexus 7

За момент се замислив, каква е таа ладно-греана ракија а ти уствари да си заборавил слеш да ставиш :)

За момент се замислив, каква е таа ладно-греана ракија а ти уствари да си заборавил слеш да ставиш :)
Неам ништо заборавено брат, појма си немал ти од македонски специјалитети. Треба да идеш кај сладоледот да те научи што е фраерски годинава.

Sent from my Nexus 7

Неам ништо заборавено брат, појма си немал ти од македонски специјалитети. Треба да идеш кај сладоледот да те научи што е фраерски годинава.

Sent from my Nexus 7

Не сум по меинстрим стфари а и греење сладолед/ракија/вино го гледам како сквернавење на алкохолот. Исто мислам и со мешање, без разлика дали е алкохол со алкохол или алкохол со сок.

:v :D

Не сум по меинстрим стфари а и греење сладолед/ракија/вино го гледам како сквернавење на алкохолот. Исто мислам и со мешање, без разлика дали е алкохол со алкохол или алкохол со сок.

:v :D
Демоде си браДче, ама добро на петар дељан нема вакви ствари :)

Sent from my Nexus 7

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom