Собиранче во сабота [31.03.2012]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ацид де прашај ја со истите хулахопки дали ќе доаѓа :D

Ако е тоа Ада...
...
...
...ипак сум мал, а...

И јас се слагам за музиката...малку нешто да се промени не ќе е лошо,знам дека местото е малку рокерско ама веќе ако ја праиме ние забавата може да смениме нешто :) зашто и така после тоа ќе идеме или у Маракана или во MCM може да иде различно нешто

Ако е тоа Ада...
...
...
...ипак сум мал, а...
Ако ја погледнеше малку повнимателно првата фотографија веднаш ќе забележеше дека не е ada, девојкава има подолги нозе, way to подолги :pipi:

Ако ја погледнеше малку повнимателно првата фотографија веднаш ќе забележеше дека не е ada, девојкава има подолги нозе, way to подолги :pipi:

Штазнам, фотографии оптички варки праат :D

Ако можам ќе поминам, оти сум и на друга забава во исто време.

пс. нека не се секираат цурите што ќе јадат кромид, ја од Драчево сум кај нас тоа се смета за позитивна карактеристика. ;)

Зашто бе ни правиш вакви клизачи. Со фудбалски термин ова му доаѓа нешто како автогол:pos:

Батка, ај не се прави гик кога си келнер :pos:

Хахаха... па мора некако да се заработи тоа таблетче. ;)
--- надополнето: 30 март 2012 во 16:43 ---
Зашто бе ни правиш вакви клизачи. Со фудбалски термин ова му доаѓа нешто како автогол:pos:

Абе шо има везе и онака така не викаат, оти да не се заебаваме на наша сметка. ;)

Могуче да поминам утре после премиера на Скопје Ремиксед.

ме интересира што направивте со текилите, дали ке има 3 за 100ка, таква работа бара посебна припрема:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom