Не знаев дека поише ве интересираат хулахопки од долен вешАцид де прашај ја со истите хулахопки дали ќе доаѓа
Аууу многу битен деталНе знаев дека поише ве интересираат хулахопки од долен веш
Ако ја погледнеше малку повнимателно првата фотографија веднаш ќе забележеше дека не е ada, девојкава има подолги нозе, way to подолгиАко е тоа Ада...
...
...
...ипак сум мал, а...
Штазнам, фотографии оптички варки праатАко ја погледнеше малку повнимателно првата фотографија веднаш ќе забележеше дека не е ada, девојкава има подолги нозе, way to подолги
Батка, ај не се прави гик кога си келнерБателете ги хулахопките, него шо таблетче е тоа на првата слика !?
Зашто бе ни правиш вакви клизачи. Со фудбалски термин ова му доаѓа нешто како автоголАко можам ќе поминам, оти сум и на друга забава во исто време.
пс. нека не се секираат цурите што ќе јадат кромид, ја од Драчево сум кај нас тоа се смета за позитивна карактеристика.
Ќе си одговарате бе шоимавезе.Ако е тоа Ада...
...
...
...ипак сум мал, а...
Хахаха... па мора некако да се заработи тоа таблетче.Батка, ај не се прави гик кога си келнер
Абе шо има везе и онака така не викаат, оти да не се заебаваме на наша сметка.Зашто бе ни правиш вакви клизачи. Со фудбалски термин ова му доаѓа нешто како автогол