Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До утре, да земете еден по еден сите да ме цитирате, пак немате право, ниту пак знаете што зборувате..со 30% невработеност, дојде тој прекрасен систем да работиш ко роб за 100 евра, што не можеш леб да купиш со нив, и ако заборави некој една недела (а не ни така, а и да е, јак кур) пишува теми на форум ќе се жалеле...Фала богу некој му реплицираше мислев све се мрднало у земјава..
До утре, да земете еден по еден сите да ме цитирате, пак немате право, ниту пак знаете што зборувате..со 30% невработеност, дојде тој прекрасен систем да работиш ко роб за 100 евра, што не можеш леб да купиш со нив, и ако заборави некој една недела (а не ни така, а и да е, јак кур) пишува теми на форум ќе се жалеле...
и глупоста т.е. подлоста ве тера да напишете „па ако нејќе, има кој ќе работи„ како да е некое решение тоа.. па и тој другиот со толку пари, не може ништо да направи
Џабе пишувам тука, пола се платеници (мора така да мислат) останата половина не ни може да мисли.
А бе, Че Гевара организирај една комуњарска револуција и може се ќе смени преку ноќ опа плати до небо. Стварно треба да си безмозочен да веруваш во тоа.До утре, да земете еден по еден сите да ме цитирате, пак немате право, ниту пак знаете што зборувате..со 30% невработеност, дојде тој прекрасен систем да работиш ко роб за 100 евра, што не можеш леб да купиш со нив, и ако заборави некој една недела (а не ни така, а и да е, јак кур) пишува теми на форум ќе се жалеле...
и глупоста т.е. подлоста ве тера да напишете „па ако нејќе, има кој ќе работи„ како да е некое решение тоа.. па и тој другиот со толку пари, не може ништо да направи
Џабе пишувам тука, пола се платеници (мора така да мислат) останата половина не ни може да мисли.
stom vise plakam jas licno sakam uslugata da mi bide ko so trebaКако бе без разлика колку земаат.. да настинат, апчиња немаат да си купат..
па никој не те прашува дека ти е тешко, затоа што си егоист целосен, никакво разбирање немате за другите, место да пробате на најфин најкултурен начин, ќе земеш ќе се жалиш од некој што душа остава на работа за 3000.. и уште викаш „ако не му се работи, нека не работи„ а 30% немаат никаква работа..
абе стварно сте мизерија, она грозно, ниско..
со 100 евра, ќе видиме дома вие колку професионално ќе се однесувате..абе за тоалетна повеќе се троши бе, утепани едни. Да се немало толку мозок ,ова е невидено!!
Стефус, тој што заработува 100.000 денари за четири месеци тоа е само единка.Легален ѓубреџија за четири месеци заработува 100.000 денариhttp://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=2229D9C032DFE446922BF6222031EC7A
По логиката ниски плати, срање услуга...
Џандарите не треба да бркаат арамии
Лекарите треба само да пијат кафе
Учителките да си ја држат итн...Па да видиме до кај ќе стигне работата.
Еднаш неделно? Пола година немаат ѓубре собрано незнам за кој кур се плаќа тоа ѓубрарината..Се слушате ли што зборите бе абдали едни?! Бараш ти да продолжат да плаќаат луѓето за нешто што не го добиваат?
Пред 5-6 години зборев со еден ѓубреџија оние во портокаловото што се возат позади камионот и ги собираат кантите ми рече дека земал 16000 сега сигурно земаат по 20000 денари месечно. Може да се кладиме ако сакашСтефус, тој што заработува 100.000 денари за четири месеци тоа е само единка.
Но не значи дека толку заработуваат и другите.
Другите заработуваат 100.000 денари за 2 години.
За во Скопје кажуваш дека земале толку?Пред 5-6 години зборев со еден ѓубреџија оние во портокаловото што се возат позади камионот и ги собираат кантите ми рече дека земал 16000 сега сигурно земаат по 20000 денари месечно. Може да се кладиме ако сакаш![]()
Да, Комуналец Скопје.За во Скопје кажуваш дека земале толку?
во кумуналец платата им е од 15.000 до 18.000 бруто плата говорам за теренците а тие канцелариските пацови стигаат и до 24.000..... инаку бенифициран стаж немаатОд сигурни извори од Комуналец знам дека плата на Ѓубреџија е 20000 и имаат бенефициран работен стаж. П.С. Следниот пат кога ќе одиш на лекар треба инекцијата во газ да ти ја стават до пола и да ти бараат виски за да си ја довршат работата...па да видиш како е.
па што ако земаат 3000 плата? ако не им чини платата нека седат дома.Слушај дете, тие луѓе земаат по 3000 денара или така нешто, цел ден рмбаат, ти најде од нив да се жалиш..абе нели ти е срам? Кажи им со збор, тие се разбрани луѓе, а не да се жалиш, зашто тоа го прават најгадниот тип на луѓе...не знаат главата каде им е со 3000 денара месечно и уште некое дете ќе се жалело. Се е отидено у курац...
Не се жалат кај што треба, на овие најде да им се жали..
Ненормална држава и нација и се..
Легален ѓубреџија за четири месеци заработува 100.000 денариhttp://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=2229D9C032DFE446922BF6222031EC7A
По логиката ниски плати, срање услуга...
Џандарите не треба да бркаат арамии
Лекарите треба само да пијат кафе
Учителките да си ја држат итн...Па да видиме до кај ќе стигне работата.
па што ако земаат 3000 плата? ако не им чини платата нека седат дома.
нека си ја извршува обврската до крај, ако не нека не ги зима ни тие 3000!
мене ми е жал, ама шо сум ја крива со имаат мала плата а ја плаќам редовно и да не ми се зема сметот од пред врата?
и мене ми е тешка работата, и сметам дека заслужувам поголема плата па си ја извршувам најсовесно затоа што сум се согласила и на плата и на услови.
не ме разбирајте погрешно, ама се е отидено у оваа држава и ако не подмитиш нишо не праиш
ЈБГ...
Има изјава на Директорот на Комуналец. А кој е твој избор. myphantasy.com?Сигурни извори, хартијата за бришење задници на Латас, посигурен извор тешко ќе најдеш...
Шо викаш ти како академски граѓанин, да им ја намалат платата ќе добиеш подобра услуга!?
250 евра бруто земаат, а тоа е страшна плата, дури и неверојатна...
Нешто не е во ред со луѓево жими се...
--- надополнето: 21 април 2012 во 17:49 ---
три иљади, три...кој ти ги дава...gets better and better...