Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Со никој.

Ц...абе сакав демек фраер да излезам,да пишам "со никој",да ми го избришат постов,па да се жалам дека уствари има член со таков ник и да ги заебам админите....ама цртичкава у линк заебава.Ај од еднаш не се станува магаре:)

Туку....се станува магаре по запознавање со Let3.
Старото мрчало,се надевам ќе го запознаам пред да му попушти кичмата.

И ја сакам со Ванаби модераторот, Полубогот на металот, Симпатијата на металците... такозвани Let 3 :smir::smir::smir:

Јас сакам со женските правници на форумов, или студентки на Правен.

Ја би сакал сите да ги запознаам, ама обавезно се прави една средба со правниците:wink:

Јас, пошто отидов и сам офтопик , према оваа тема сум либерален бидејќи доколку ја задоволува само основната функција ќе е сувопарна и глупава до коске. Секое претерување, секако ќе се санкционира од оној кој е задолжен за тоа (Член 1, став 1, алинеа 1). Фала.
7!:pos2:
Јас со крејзи ин лав сакам да се запознаам,со babygirl^^^,со димчеу,росоњерката и тифани.

Јас со другарчето над мене исто сакам да се запознам :vozbud:

Сус бе, јас сакам и со Clen7 и со Mac)) да се упознаам, покрај сите спомнати претходно, и Апокалипто и TheBestTipster :)

Бујрум на госте` :)

После такво фалење од страна на Водка, морам да отидам деноиве до Велес да се запознам со сите Велешани, крв биле слушам :pos:

некст он мај лист :

NaSTy`GirL :smir: Ајде Гивгелијоооооо :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom