Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

со оние кои сакаат со мене да се запознаат

а ептен ќеиф ми е и со даде Дивајн да се упознам
icon_mrgreen.gif

Мене секогаш ми е задоволство кога запознавам нови членови од форумов, па така и со тебе би ми било.:back:
Покрај тебе, сакам да си го запознаам идниот ... незнам што ќе ми биде уствари, како и еден куп други нови и стари луѓе. Мака ми е да ги бројам по стоти пат, дека ем нема да се сетам во моментов на сите, ем уште помака ќе ми е дека долго чекам на тоа. :pipi:

Мислев дека ова никогаш нема да го речам: Сакам да се запознаам со Winston.

Покрај него, сакам со армин06, маца кака’, росонерка, Кискино, римз, КиреМали1911, Струмикс и маркус.

И дада ми Авоид д Воид. :back:

:smir:Crazy in love, веке со години сакам да ја запознам:kesa:

Metono1[mkd];1602877 напиша:
:smir:Crazy in love, веке со години сакам да ја запознам:kesa:

i bateto Jove_bt ke go zaboravev :pipi:

Мислев дека ова никогаш нема да го речам: Сакам да се запознаам со Winston.

Покрај него, сакам со армин06, маца кака’, росонерка, Кискино, римз, КиреМали1911, Струмикс и маркус.

И дада ми Авоид д Воид. :back:

Секако брат, и јас покрај тебе, сакам да се запознаам и со Ели4ка п4ели4ка, оти нико` и фуче! :)

Нова листа, некои членови се спомнати неколку пати наназад, некои не, но една целосна желба да составам овде. Нема да именувам кој зошто и како!
Кискино
walker_girl
Маwечко
bebush
K-O-R-U-N
Janev
mans
Blind
Tender girl
Maryjane-poison
CafeDelMar
ПараноИк
Exotic
Buterfly
maca_kaka
rossonerka
Avoid the Void
Milanez'

И јас со Корун сакам да се запознаам, штета што не дојде на мини-собиранката пред 2 дена. Ама ај во септември. :smir:

Со женава над мене, нешто као цел век се „знаеме„, а никако да се видиме. Истото важи и за Кафето Дел Марот :):):)

Дивајн.
Никола.
1307.

Едит....го избришав постов кој излегуваше последен на претходната страна,и истиот го напишав за да ме има на новата страна.Колку нарцисоидно,а сепак инвентивно:)

Со Велешаните, Винстон, со Манс од почеток. :pos: Со Злобница, Леандра и некои други.

Има два вида постирачи на темава.
Едните кои пишуваат со кој сакаат да се запознаат,
и другите,кои постираат само откога се прозвани во друг список на член.

Јас сакам со сите од првата група,само после мојов пост,да не ме цитираат и да се трансформираат во оние од втората.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom