Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

И vlatkolik би сакала да го скупљам на еден кафе-муабет, како и Slatka Mala, а и Леандра ако ја немам спомнато. zakon:

И vlatkolik би сакала да го скупљам на еден кафе-муабет, како и Slatka Mala, а и Леандра ако ја немам спомнато. zakon:
нема проблем,обострано задоволство
исто така сакам да ги запознаам Lady,Леандра,Ashley,BoYd,Јове_Бт,Влатко Русин,Scorpio_20(ми дужи пиви-не социјалка :pos: ) Nephthys,Влатче-бушавиот........... друго сега не ми текнува иако имав доста на листата а мислам и дека имав нешто спомнато претходно :helou:

Со сите сакам да се запознам, ама особено чест ќе ми биди со Razorblade Kiss, PSYtisfaction, burn84, Serpico (подобро, само се поздравивме), Raziel, Аурора, Sweden, Член на Раководството и итар пејо.

Синдикат,Зевсус,Струмикс,веќе отсутните Шведо и Љупче а,од дадичките- ПСајтисфекшн,Скулгрл,Лил мрмејд,Тамарче,Леандра и то

Па треба некаде наредната недела да седнеме на кафе со перл и леандра. :)

Slatka mala, ~*ТамарЧе*~, Синдикат, Фликс, ЈовеБт, Била Бонг. Толку сега за сега.

Ej тој неблагодарен, њкфјњеифњеф..А со мене бе?ц ц ц:)
Со многу луѓе би сакала, а овие би ги издвоила: Итар пејо, `Ангелче`, maca_mk, Саладин, Влатко_русин, ТонИнтер, Slatka mala.. и други, ама сеа во моментот не ми текнуват

Би ми било задоволство и со двајцата:helou: Saladin и ~ТамарЧе~

Со ~*ТамарЧе*~, Јас , Синдикат , Maca MK , Roswell други не ми текнуваат во моментов ...

Со ~*ТамарЧе*~, Јас , Синдикат , Maca MK , Roswell други не ми текнуваат во моментов ...
како можев тебе да те заборавам*се срамам*значи на мојата листа е и миланез`:)

Да бе Миланез најактивен ми е во Милан темата, сакам да ти кажам два збора во живо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom