Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
И vlatkolik би сакала да го скупљам на еден кафе-муабет, како и Slatka Mala, а и Леандра ако ја немам спомнато. zakon:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
И vlatkolik би сакала да го скупљам на еден кафе-муабет, како и Slatka Mala, а и Леандра ако ја немам спомнато. zakon:
нема проблем,обострано задоволство
исто така сакам да ги запознаам Lady,Леандра,Ashley,BoYd,Јове_Бт,Влатко Русин,Scorpio_20(ми дужи пиви-не социјалка :pos: ) Nephthys,Влатче-бушавиот........... друго сега не ми текнува иако имав доста на листата а мислам и дека имав нешто спомнато претходно :helou:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Со сите сакам да се запознам, ама особено чест ќе ми биди со Razorblade Kiss, PSYtisfaction, burn84, Serpico (подобро, само се поздравивме), Raziel, Аурора, Sweden, Член на Раководството и итар пејо.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.653
Поени од реакции
48.693
Синдикат,Зевсус,Струмикс,веќе отсутните Шведо и Љупче а,од дадичките- ПСајтисфекшн,Скулгрл,Лил мрмејд,Тамарче,Леандра и то

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Па треба некаде наредната недела да седнеме на кафе со перл и леандра. :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.705
Поени од реакции
13.376
Slatka mala, ~*ТамарЧе*~, Синдикат, Фликс, ЈовеБт, Била Бонг. Толку сега за сега.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Ej тој неблагодарен, њкфјњеифњеф..А со мене бе?ц ц ц:)
Со многу луѓе би сакала, а овие би ги издвоила: Итар пејо, `Ангелче`, maca_mk, Саладин, Влатко_русин, ТонИнтер, Slatka mala.. и други, ама сеа во моментот не ми текнуват

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Би ми било задоволство и со двајцата:helou: Saladin и ~ТамарЧе~

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.521
Поени од реакции
5.514
Со ~*ТамарЧе*~, Јас , Синдикат , Maca MK , Roswell други не ми текнуваат во моментов ...

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Со ~*ТамарЧе*~, Јас , Синдикат , Maca MK , Roswell други не ми текнуваат во моментов ...
како можев тебе да те заборавам*се срамам*значи на мојата листа е и миланез`:)

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180

Да бе Миланез најактивен ми е во Милан темата, сакам да ти кажам два збора во живо.

Kajgana Shop

На врв Bottom