Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
znam koja e :;So edna bivsa clenka, ne ja znaete![]()
Не е проблем бе пријателче,кога сакаш
Не е проблем бе пријателче,кога сакаш.....
Јас успат би сакал да се запознам и со цел фан клуб на Реал на форумов.....а и со Ilumious ,стално лајкој ми стегат хаха... Шала настрана,си иаме добри дискусии кај неа во фан клуб
![]()
Skorpi, i jas bi sakala da me viknes na edna od ovie sobiranki, ama imam edno prasanje. Dali kaj vas na sobiranka moze da donesam strejt maz bez da mu se pustaat pederi? Jas nikade ne odam bez decko mi, a on ic ne saka pederi da mu se pustaat, a posto e zgoden decko (visok, crn, ubava nasmevka), cesto mu se slucuva da mu prozbori nekoj od vasite, pa se nadevam ke bide posteden od toa vo vakvo izbrano drustvo...Па размислуваше дали да те викне една моја блиска пријателка, но не си поканет до сега поради мене. На крај краева јас сум и организаторот, I have the final word.
Ќе речев nothing personal, ама факт е дека имаме мала историја на past transgressions јас и ти. Сувиов хумор не помага баш. Ама ајде, не сакам педер да испаднам, да одбијам кога некој толку "убаво" замолил. Ќе те информирам во инбокс кога се собираме пак, поздрав!
![]()
Shkorpi, she is talking about JesusSkorpi, i jas bi sakala da me viknes na edna od ovie sobiranki, ama imam edno prasanje. Dali kaj vas na sobiranka moze da donesam strejt maz bez da mu se pustaat pederi? Jas nikade ne odam bez decko mi, a on ic ne saka pederi da mu se pustaat, a posto e zgoden decko (visok, crn, ubava nasmevka), cesto mu se slucuva da mu prozbori nekoj od vasite, pa se nadevam ke bide posteden od toa vo vakvo izbrano drustvo...
Pozdrav!![]()
Shkorpi, she is talking about Jesus![]()
Skorpi, i jas bi sakala da me viknes na edna od ovie sobiranki, ama imam edno prasanje. Dali kaj vas na sobiranka moze da donesam strejt maz bez da mu se pustaat pederi? Jas nikade ne odam bez decko mi, a on ic ne saka pederi da mu se pustaat, a posto e zgoden decko (visok, crn, ubava nasmevka), cesto mu se slucuva da mu prozbori nekoj od vasite, pa se nadevam ke bide posteden od toa vo vakvo izbrano drustvo...
Pozdrav!![]()