znam koja e :; <3So edna bivsa clenka, ne ja znaete
Не е проблем бе пријателче,кога сакаш .....
Така дечки и јас со вас исто така, ајде на наредна форумска собиранка/паркче, што и да е, ќе биде обавезноНе е проблем бе пријателче,кога сакаш .....
Јас успат би сакал да се запознам и со цел фан клуб на Реал на форумов.....а и со Ilumious ,стално лајкој ми стегат хаха ... Шала настрана,си иаме добри дискусии кај неа во фан клуб
Skorpi, i jas bi sakala da me viknes na edna od ovie sobiranki, ama imam edno prasanje. Dali kaj vas na sobiranka moze da donesam strejt maz bez da mu se pustaat pederi? Jas nikade ne odam bez decko mi, a on ic ne saka pederi da mu se pustaat, a posto e zgoden decko (visok, crn, ubava nasmevka), cesto mu se slucuva da mu prozbori nekoj od vasite, pa se nadevam ke bide posteden od toa vo vakvo izbrano drustvo...Па размислуваше дали да те викне една моја блиска пријателка, но не си поканет до сега поради мене. На крај краева јас сум и организаторот, I have the final word .
Ќе речев nothing personal, ама факт е дека имаме мала историја на past transgressions јас и ти. Сувиов хумор не помага баш. Ама ајде, не сакам педер да испаднам, да одбијам кога некој толку "убаво" замолил . Ќе те информирам во инбокс кога се собираме пак, поздрав!
Shkorpi, she is talking about JesusSkorpi, i jas bi sakala da me viknes na edna od ovie sobiranki, ama imam edno prasanje. Dali kaj vas na sobiranka moze da donesam strejt maz bez da mu se pustaat pederi? Jas nikade ne odam bez decko mi, a on ic ne saka pederi da mu se pustaat, a posto e zgoden decko (visok, crn, ubava nasmevka), cesto mu se slucuva da mu prozbori nekoj od vasite, pa se nadevam ke bide posteden od toa vo vakvo izbrano drustvo...
Pozdrav!
Не ми кажувај дека Bloody Jesus од форумов и е дечко?Shkorpi, she is talking about Jesus
Драга, собиранките што ги правам изобилуваат со стрејт мажи, не треба да се грижиш, самo јас сум педерот таму, a и никој до сега не се пожалил . Ако дечко ти е гореспомнатиот, не знам дали би го сакал на собиранките, обично викам луѓе кои знаат да се контролираат и нема да мрчат дека се во присуство на педер .Skorpi, i jas bi sakala da me viknes na edna od ovie sobiranki, ama imam edno prasanje. Dali kaj vas na sobiranka moze da donesam strejt maz bez da mu se pustaat pederi? Jas nikade ne odam bez decko mi, a on ic ne saka pederi da mu se pustaat, a posto e zgoden decko (visok, crn, ubava nasmevka), cesto mu se slucuva da mu prozbori nekoj od vasite, pa se nadevam ke bide posteden od toa vo vakvo izbrano drustvo...
Pozdrav!