Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
После долго време се запознавме со Hurin.

П.с. од ко замина се насобраја луѓе, кафтење :icon_lol: знајш она... "дојдов,влегов,победив".
требаше да останам фудбал да играм, сето нубци бевте ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Не е проблем бе пријателче,кога сакаш:) .....
Јас успат би сакал да се запознам и со цел фан клуб на Реал на форумов.....а и со Ilumious ,стално лајкој ми стегат хаха :) ... Шала настрана,си иаме добри дискусии кај неа во фан клуб :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не е проблем бе пријателче,кога сакаш:) .....
Јас успат би сакал да се запознам и со цел фан клуб на Реал на форумов.....а и со Ilumious ,стално лајкој ми стегат хаха :) ... Шала настрана,си иаме добри дискусии кај неа во фан клуб :)
Така дечки и јас со вас исто така, ајде на наредна форумска собиранка/паркче, што и да е, ќе биде обавезно :)

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Со Cool, неможам да го тагнам! :)
Мн иновативно човече, секој негов пост е интересен, ево заднји со мечката ме пресмеа да не пукниш! :)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Па размислуваше дали да те викне една моја блиска пријателка, но не си поканет до сега поради мене. На крај краева јас сум и организаторот, I have the final word :).

Ќе речев nothing personal, ама факт е дека имаме мала историја на past transgressions јас и ти. Сувиов хумор не помага баш. Ама ајде, не сакам педер да испаднам, да одбијам кога некој толку "убаво" замолил :D. Ќе те информирам во инбокс кога се собираме пак, поздрав! :)
Skorpi, i jas bi sakala da me viknes na edna od ovie sobiranki, ama imam edno prasanje. Dali kaj vas na sobiranka moze da donesam strejt maz bez da mu se pustaat pederi? Jas nikade ne odam bez decko mi, a on ic ne saka pederi da mu se pustaat, a posto e zgoden decko (visok, crn, ubava nasmevka), cesto mu se slucuva da mu prozbori nekoj od vasite, pa se nadevam ke bide posteden od toa vo vakvo izbrano drustvo...
Pozdrav! :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Skorpi, i jas bi sakala da me viknes na edna od ovie sobiranki, ama imam edno prasanje. Dali kaj vas na sobiranka moze da donesam strejt maz bez da mu se pustaat pederi? Jas nikade ne odam bez decko mi, a on ic ne saka pederi da mu se pustaat, a posto e zgoden decko (visok, crn, ubava nasmevka), cesto mu se slucuva da mu prozbori nekoj od vasite, pa se nadevam ke bide posteden od toa vo vakvo izbrano drustvo...
Shkorpi, she is talking about Jesus :pos:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Многу ми е мило што сите на форумов сакаат со мене да се запознаат прибидејќи тоа е доказ дека форумов изобилува со паметни и добродушни луѓе.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Shkorpi, she is talking about Jesus :pos:
Не ми кажувај дека Bloody Jesus од форумов и е дечко? :eek:

Драга, собиранките што ги правам изобилуваат со стрејт мажи, не треба да се грижиш, самo јас сум педерот таму, a и никој до сега не се пожалил :). Ако дечко ти е гореспомнатиот, не знам дали би го сакал на собиранките, обично викам луѓе кои знаат да се контролираат и нема да мрчат дека се во присуство на педер :).

За тебе немам гајле, доволно те пофалиле луѓе што ги знам а те запознале :).

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Јас сакам да пијам пиво со Forrest Gump у Џез(о) да не каже па дека го мразам, а и сограѓани сме нема смисла да не се знаеме.

Kajgana Shop

На врв Bottom