Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Ајде Ајде .. само се проширува ..

1.Шамара ЧНМ
2.Мацедониан

а и желба ми е со ЧЕК ОН ИТ да се запознам :baeh:

Ја сакам со МетоВо1...

Ja bi se zapoznal so site od forumov.onaka da padne druzenje i zabava i da si se znaeme ako ne kako prijateli bar ko poznanici zdravo na ulica da praime.ama ne mi e ni bitno toa.dovolno se znaeme so postovite na forumov

па голем е списокот мето.гего.самара.realgirl.pinkgirl.black_rose.skout.swifty.mario.fortune.folswagen.hardtoforget i mn.drugi :) i ovoj moderatorov so mobilni sto se barata bi go zapoznal

Mkd Scout ..
Nikola
kgn.Mari0
Shorty
TonInter
PuniSher - pupeto :)
GarfielD .. . .. belkim ke bide u skoro vreme .. ako idam u sabota za Sk

Ajde i jas da se proiznesam konecno :)
Ova se clenovite koi mi ostavile nekoj si vpecatok, sekoj na razlicen nacin i sakam poradi toa da gi zapoznaam :)
leandra (mi ostavi golem vpecatok uste od moive pocetoci na forumov)
PSYtisfaction, walker_girl, RealGirL, PinkGirl, Razorblade Kiss, Fortune, mr_wicket, Serpico, ragazza, pearl, Fortune, Лејди Сатори, ada, TenderGirl...

lele ama mnogu ispadnaa :) :smir:

Јас сакам со vOlkswagen deka bitolcanec a ne go znam interesen coevk, isto i so dimitar nikako da se zapoznajme, drugi , Black Rose, PinkGirll, Girll iii tolku zasega :)

Со Пи.Оувердрајв и со Кенгур сакам да се запознаам:)и тоа поскоро:)

Сакам со сите да се запознаам, кажујте кој живее во Велес да се запознаеме па после одиме по другите градови да шириме познанства...

:D

FLiX напиша:
Јас сакам со vOlkswagen deka bitolcanec a ne go znam interesen coevk, isto i so dimitar nikako da se zapoznajme, drugi , Black Rose, PinkGirll, Girll iii tolku zasega :)
Желбата е обострана:helou: исто така на списокот ги додавам и Volkswagen, Black Rose, Crazy in love, *angelce* и La Espanola

La Española напиша:
leandra (mi ostavi golem vpecatok uste od moive pocetoci na forumov)

Впечатокот е обостран.И јас сакам да те запознаам и да добиеш една воспитна:smir: (мислам дека знаеш зошто,но ако не ти текиња,прашај си по пп)
И да ги додадам на листата

Razoblade Kiss си била лани на egzit на ХИМ:vozbud: на кафе да раскажеш се по ред:smir:
Tender Girl-и за тебе една воспитна,на кафе:smir:
DarkAngel-ептен мистериозна,сакам да се запознаам:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom