Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Goddess of Chaos напиша:
Kohlbass аман, Kohlbass.
Kohl-bass, Kohl е германски збор кој во превод значи зелка а bass си е бас. Значи пости желба за запознавање со Зелка-басот.

нова на списокот е Fluffy. Значи: Black Rose, Flix и Fluffy сега за сега...

Flix,Saladin,Дивајн,Black Rose,абе ај да не тупам,со сите,а кога ќе дојдам натака,обавезно праиме фотка!Ауууууууууу ќе го забораев Ddime,златен тој,стално игра каладонт со мене!!!!

:oftopic: Се надевам на наредната собиранка.
Он топик Ги заборавив : *angelce* и M@wecko

Saladin напиша:
:oftopic: Се надевам на наредната собиранка.
Он топик Ги заборавив : *angelce* и M@wecko

I JA GO ZABORAVIV SALADIN :)

Блек Роуз , Пинк Грл и Чек Он Ит мора едноставно да ги запознам .. незнам зш така :smir:

едит - а од кантерџиите се знае .. Скаут , Никола , Марио .. Цел сервер со кој се имам така повеке .. Џелатимус и така натака :smir:

со марија алексова

Samara....Fortune...Leandra...има многу личности кои ми оставиле впечаток а не сум ги запознал,овие триве последни ги издвојувам бидејќи ги прочитав на темава...инаку ако го продолжам списоков ќе има уште едно 30-40 реда повеќе :jaj:

Сакам да ги запознаам сите...Но нов сум се надевам дека ќе ми оди со запознавањето :)................

Се надевам дека ќе имам можност да ги запознаам сите фаци на собиранката.......барем оние кои ќе имаат можност да дојдат...Ама пред се сакам да ги запознаам девојките...они се главни....:)

Сакам Прити грл да ја запознааам и Volkswagen:)

И нормално Димитар,без него не може:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom