- Член од
- 8 октомври 2007
- Мислења
- 4.680
- Поени од реакции
- 8.511
+1никој.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
+1никој.
Немој така бе коа ќе се логира после икс години ќе му пишува 1000 нотификации. Системот на кајгана ќе падне.
Добро бе Шкорпи, сакам, ама моментално не можам. У декември ако праате собиранка, јас специјално ќе дојдам до Шкупи...Ако сакате да го смените тоа, кажете. Не мора со мене, може некои од луѓево што ги знам од форумов а имате желба да ги запознаете во живо.
Запознај ме со Мачорка, во замена ќе те запознаам со Biafran JetSet.Ако сакате да го смените тоа, кажете. Не мора со мене, може некои од луѓево што ги знам од форумов а имате желба да ги запознаете во живо.
Доста е со пендреци више...@Коњаникот Сабја, Види Фотос, RedStarFan, TheTrooper, мистер икс, Комита Ултрас, RedBlack, DaPeaceDisturber, ТетексФан....време е за некоа дама сеа![]()
![]()
Добра тактикаДоста е со пендреци више...@Коњаникот Сабја, Види Фотос, RedStarFan, TheTrooper, мистер икс, Комита Ултрас, RedBlack, DaPeaceDisturber, ТетексФан....време е за некоа дама сеа![]()
![]()
аха, ти ќе им средиш средбаНе мора со мене, може некои од луѓево што ги знам од форумов а имате желба да ги запознаете во живо.
Добро бе Шкорпи, сакам, ама моментално не можам. У декември ако праате собиранка, јас специјално ќе дојдам до Шкупи...
Мерак има, време и ресурси се нема моментално.
Запознај ме со Мачорка, во замена ќе те запознаам со Biafran JetSet.
аха, ти ќе им средиш средбаDDD
Инаку не фала за Biafra![]()
Ништо за Мачорка ќе го чекам да ја купи Драган Вучиќ лиценцата од емисијата "Све За Љубав" од ТВ Пинк и ќе се пријавам во емисија како човек што има амнезија и ја бара средношколската љубов.Јас тебе сакав да те запознаам инаку
Мачорка и јас не ја знам лично, поканета е на мои собиранки неколку пати, ама не се појавила до сега, мислам дека не сака да се експонира или нешто, не знам.
Инаку не фала за Biafra![]()
Ништо за Мачорка ќе го чекам да ја купи Драган Вучиќ лиценцата од емисијата "Све За Љубав" од ТВ Пинк и ќе се пријавам во емисија како човек што има амнезија и ја бара средношколската љубов.
Шкорпи еве Декември ако не скршам нога од државава кога ќе се договорите со Луки кажи ќе поминам и јас.
Што му фали на Биафра?...Не е црнец ако е од Биафра па да го избегнуваш.![]()