Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Перо, дома ако незнаеш да изглумиш стројник, не греши душа за пошироко. Човек што сака да смешате крв лошо не ти мисли.
Од селото си, неќеш да помогнеш. Душман човек. Пу јазк.
Абе, пезевенк, не сме сите од с. Смоларе, има некој и од Сарамзалино. Ти беше на нива некња, па не си у тек. Седи уживај.

Перо, дома ако незнаеш да изглумиш стројник, не греши душа за пошироко. Човек што сака да смешате крв лошо не ти мисли.
Од селото си, неќеш да помогнеш. Душман човек. Пу јазк.

бај д веј... некој спомна МИЛФ? Сакам и јас :vozbud:

Јас имам онака доста нови личности за додавање, со Вештица,@Natural-girl и Mac)) уште пред еден месец. А од собиранкава минатата недела може да се додадат Алкарина, Iceboy, Сталкерот, CosmicGirl која уствари и била во Мистик, ама не памтам да се имаме упознаено тогаш. :) Други, хм... ах, да - Magde. и уште 2-3 од тогаш, ама нека ме извинат, пошто не ми текнува. :)

Јас имам онака доста нови личности за додавање, со Вештица,@Natural-girl и Mac)) уште пред еден месец. А од собиранкава минатата недела може да се додадат Алкарина, Iceboy, Сталкерот, CosmicGirl која уствари и била во Мистик, ама не памтам да се имаме упознаено тогаш. :) Други, хм... ах, да - Magde. и уште 2-3 од тогаш, ама нека ме извинат, пошто не ми текнува. :)
Не сме се упознале у Мистик, ни ја не се сеќавам xD

Ја со тие шо беа у Мистик, и со тие од парк, е со тие се знам!!!1
Се знаете кои сте ^.^

Денес се запознав со Cold Breath :pipi: паметен и забавен дечко, се изнаправивме муабет како и што очекував :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom