Со кого се познавате од форумов?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
L

Luki Junior

Гостин
Ако сакате да го смените тоа, кажете :). Не мора со мене, може некои од луѓево што ги знам од форумов а имате желба да ги запознаете во живо.
Добро бе Шкорпи, сакам, ама моментално не можам. У декември ако праате собиранка, јас специјално ќе дојдам до Шкупи... :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Мерак има, време и ресурси се нема моментално.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ако сакате да го смените тоа, кажете :). Не мора со мене, може некои од луѓево што ги знам од форумов а имате желба да ги запознаете во живо.
Запознај ме со Мачорка, во замена ќе те запознаам со Biafran JetSet.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Не мора со мене, може некои од луѓево што ги знам од форумов а имате желба да ги запознаете во живо.
аха, ти ќе им средиш средба :DDDD

џимеј RocknRolaa Psyside Ilumious ob1 Crazy in Love VLJ beneamata Hackeristika

и Mac)) еднашка шпионски го фатив со женска му ама дур ми текне од кај ми е познат не го застанав

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Добро бе Шкорпи, сакам, ама моментално не можам. У декември ако праате собиранка, јас специјално ќе дојдам до Шкупи... :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Мерак има, време и ресурси се нема моментално.
Абе, нема проблем, јас да укажам само :)

За време, место, и со кого сакаш, ќе ми кажеш детално кога ќе ти се погодат околностите, имаме ПП :)

Запознај ме со Мачорка, во замена ќе те запознаам со Biafran JetSet.
Јас тебе сакав да те запознаам инаку :P

Мачорка и јас не ја знам лично, поканета е на мои собиранки неколку пати, ама не се појавила до сега, мислам дека не сака да се експонира или нешто, не знам.

Инаку не фала за Biafra :D
--- надополнето: 14 октомври 2012 во 17:51 ---
аха, ти ќе им средиш средба :DDDD
Ами шо? :D

Најбољи собиранки правам :cool:

Он топик - се познавам со astro_ivand - може знае, може не знае дека се познаваме :P

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199

Се осеќам ко во 79та, после регрутација за JNA. Ако си неспособен за војска, ти се еба пиперот.

Сеа, непожелен сум за твоиве регрутации.

До кога вака?! :icon_lol:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Јас тебе сакав да те запознаам инаку :P

Мачорка и јас не ја знам лично, поканета е на мои собиранки неколку пати, ама не се појавила до сега, мислам дека не сака да се експонира или нешто, не знам.

Ништо за Мачорка ќе го чекам да ја купи Драган Вучиќ лиценцата од емисијата "Све За Љубав" од ТВ Пинк и ќе се пријавам во емисија како човек што има амнезија и ја бара средношколската љубов.
Шкорпи еве Декември ако не скршам нога од државава кога ќе се договорите со Луки кажи ќе поминам и јас.
Што му фали на Биафра?...Не е црнец ако е од Биафра па да го избегнуваш.:D

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ништо за Мачорка ќе го чекам да ја купи Драган Вучиќ лиценцата од емисијата "Све За Љубав" од ТВ Пинк и ќе се пријавам во емисија како човек што има амнезија и ја бара средношколската љубов.
Шкорпи еве Декември ако не скршам нога од државава кога ќе се договорите со Луки кажи ќе поминам и јас.
Што му фали на Биафра?...Не е црнец ако е од Биафра па да го избегнуваш.:D
Абе не за друго, ама човекот ме мрази. Зошто дополнително да го нервирам и во живо? :D

Инаку не би м ожел овој месец? На 26ти на пример? :D За декември не е проблем, ама сакав на 26ти од друга причина.

Kajgana Shop

На врв Bottom