- Член од
- 8 октомври 2007
- Мислења
- 4.680
- Поени од реакции
- 8.511
+1никој.
+1никој.
Немој така бе коа ќе се логира после икс години ќе му пишува 1000 нотификации. Системот на кајгана ќе падне.
Ако сакате да го смените тоа, кажете . Не мора со мене, може некои од луѓево што ги знам од форумов а имате желба да ги запознаете во живо.
Добро бе Шкорпи, сакам, ама моментално не можам. У декември ако праате собиранка, јас специјално ќе дојдам до Шкупи...Ако сакате да го смените тоа, кажете . Не мора со мене, може некои од луѓево што ги знам од форумов а имате желба да ги запознаете во живо.
Запознај ме со Мачорка, во замена ќе те запознаам со Biafran JetSet.Ако сакате да го смените тоа, кажете . Не мора со мене, може некои од луѓево што ги знам од форумов а имате желба да ги запознаете во живо.
Доста е со пендреци више...@Коњаникот Сабја, Види Фотос, RedStarFan, TheTrooper, мистер икс, Комита Ултрас, RedBlack, DaPeaceDisturber, ТетексФан....време е за некоа дама сеа
Добра тактикаДоста е со пендреци више...@Коњаникот Сабја, Види Фотос, RedStarFan, TheTrooper, мистер икс, Комита Ултрас, RedBlack, DaPeaceDisturber, ТетексФан....време е за некоа дама сеа
аха, ти ќе им средиш средба DDDНе мора со мене, може некои од луѓево што ги знам од форумов а имате желба да ги запознаете во живо.
Абе, нема проблем, јас да укажам самоДобро бе Шкорпи, сакам, ама моментално не можам. У декември ако праате собиранка, јас специјално ќе дојдам до Шкупи...
Мерак има, време и ресурси се нема моментално.
Јас тебе сакав да те запознаам инакуЗапознај ме со Мачорка, во замена ќе те запознаам со Biafran JetSet.
Ами шо?аха, ти ќе им средиш средба DDD
Инаку не фала за Biafra
Ништо за Мачорка ќе го чекам да ја купи Драган Вучиќ лиценцата од емисијата "Све За Љубав" од ТВ Пинк и ќе се пријавам во емисија како човек што има амнезија и ја бара средношколската љубов.Јас тебе сакав да те запознаам инаку
Мачорка и јас не ја знам лично, поканета е на мои собиранки неколку пати, ама не се појавила до сега, мислам дека не сака да се експонира или нешто, не знам.
Инаку не фала за Biafra
Абе не за друго, ама човекот ме мрази. Зошто дополнително да го нервирам и во живо?Ништо за Мачорка ќе го чекам да ја купи Драган Вучиќ лиценцата од емисијата "Све За Љубав" од ТВ Пинк и ќе се пријавам во емисија како човек што има амнезија и ја бара средношколската љубов.
Шкорпи еве Декември ако не скршам нога од државава кога ќе се договорите со Луки кажи ќе поминам и јас.
Што му фали на Биафра?...Не е црнец ако е од Биафра па да го избегнуваш.