Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Се имам запознаено со Ставрогин, Бети Буп, Рокенрола, Сузаро и Брн 84 на кратко.

Многу членови се од мојот град, ама никого не познавам :) .

Kaiser, Топче, Шурикен, Cthulhu^, NomoregameS, SOHE, -Ханибал-, Urban_Mover, Saeta Rubia, Acid, JuventusM, Ghost, Инзаги, Levakot 1985, lazzy^, Cyber Knight, Illumious, The Dude, POWER-MKD, gade, Bidikov, RussianKid, KIFFLA, alek-stuki, Pajkan, Skech, Хaк, Alex The_Great...

Можно е со некого ама не сум свесен за тоа. :)

Со оној Апокалипто. Има убаво БМВ али никако да најде оригинал PP3 батерии. :D :D

Се знам и со мојот двојник на кого му имам заборавено и мејл и пас. Се знам и со неколку други најверојатно само што не се активни доста или пак не им ги знам никовите. :нинџ:

Никој,на жалост. Ретко пишувам поише читам :)

Со деданое

Никој,на жалост. Ретко пишувам поише читам :)

Не бидете Forever Alone, темава си има наслов - кого познавате. За кои сакате да ги запознаете - има друга тема.

Иначе, да не бидам тотално офтопик - според моја слободна проценка, минимално само запознавање, се знам со повеќе од 150 членови, кои многу веќе и не пишуваат. Последна на листата е V aka Pillow Queen, која ме удри на факултет дур се освестував насабајле.

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`
Не бидете Forever Alone, темава си има наслов - кого познавате. За кои сакате да ги запознаете - има друга тема.

Иначе, да не бидам тотално офтопик - според моја слободна проценка, минимално само запознавање, се знам со повеќе од 150 членови, кои многу веќе и не пишуваат. Последна на листата е V aka Pillow Queen, која ме удри на факултет дур се освестував насабајле.
Се извинувам.

Ilumious, Bavarec, џимеј, Anne, beneamata, _ghost_, Darling, girl_girl, Bushido, Красулка, коментатор, ice_hendrix, UnitedWeStand, Струмичанецо, bayern_fan, ЧЕНТО, Dark King, BooBojan, Iceboy, Дим4е, vamosreal, kireinter, bavarecot, Емкаа.

Баеги пропуштив не ми текнуват, како и да е поздрав до сите. :)

Ilumious, Bavarec, џимеј, Anne, beneamata, _ghost_, Darling, girl_girl, Bushido, Красулка, коментатор, ice_hendrix, UnitedWeStand, Струмичанецо, bayern_fan, ЧЕНТО, Dark King, BooBojan, Iceboy, Дим4е, vamosreal, kireinter, bavarecot, Емкаа.

Баеги пропуштив не ми текнуват, како и да е поздрав до сите. :)
Брат ти го имаш пропуштено :pos:

Не го удрив Дарк Кинг нека не ми вади муабети :icon_lol:

Инаку денес ги запознав Везилка и Велешанец, добра е на иста бранова должина сме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom