Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку се знам со неколку членови... некои онака, некои од мојот град... на една мала собиранка во Охрид пред 2-3 години се запознав со 10-15 души... Али ретко пишувам ПП, така да се немам запознато со многу а и не посетувам собиранки :-)

Се запознав со Terebellum Sagittarii :pipi:
Задоволството е мое златна, иако те запознав пред да знам која си тука на форумов. А те читам секој ден замисли, иако не ти ги пратев промените на јузерите. Се привлекуваат стрелците, си се препознаваат и си се сложуваат, остај ти. Е сега, не дека и во нешто не се разликуваме, ама тоа ќе да е до подзнаците.:icon_lol:
Јас ќе дадам после палачинки, а отпосле кога ќе прочиташ дека те најдов - да ми пуштиш рака. И ти и зелениот. Две теми такви имаше, а прво ја гледав погрешната, кај што секако ти немаше реплицирано. Сосем случајно ја најдов другата, но важно ја најдов!:icon_lol:
Како и да е, да те пофалам и јавно. Кое око го фаќаш, апапапапа! Јес да и јас имам зелено, ама ти имаш од тие поубавите.:oops::icon_lol:
п.с. Праќај секогаш тоа што ќе го напишеш. И твоите постови ми се омилени тука, па добро е да ги има почесто и повеќе. Бацки*

Се запознав со Terebellum Sagittarii :pipi:
Задоволството е мое златна, иако те запознав пред да знам која си тука на форумов. А те читам секој ден замисли, иако не ти ги пратев промените на јузерите. Се привлекуваат стрелците, си се препознаваат и си се сложуваат, остај ти. Е сега, не дека и во нешто не се разликуваме, ама тоа ќе да е до подзнаците.:icon_lol:
Јас ќе дадам после палачинки, а отпосле кога ќе прочиташ дека те најдов - да ми пуштиш рака. И ти и зелениот. Две теми такви имаше, а прво ја гледав погрешната, кај што секако ти немаше реплицирано. Сосем случајно ја најдов другата, но важно ја најдов!:icon_lol:
Како и да е, да те пофалам и јавно. Кое око го фаќаш, апапапапа! Јес да и јас имам зелено, ама ти имаш од тие поубавите.:oops::icon_lol:
п.с. Праќај секогаш тоа што ќе го напишеш. И твоите постови ми се омилени тука, па добро е да ги има почесто и повеќе. Бацки*
Знаев дека ти треба кратко време да сфатиш :) И сега јавно да признаам дека имав трема пред да те запознаам во живо :) Не е тоа било кој, it's Дивајн!!!
И задоволството од палачинките на ,,зелениот’’ верувам дека ке биде големо, ама задоволството што те запознав е уште поголемо. Знаеш дека одсега почесто ке не гледаш, нели :)
И фала за комплиментот за очите :) Still blushing :)

Иако помина некое време веќе (месеци), викам ај ќе се "пофалам": :)

Престојниов период, од машките си се запознав со Атеист, DBack, Lord Raven, Donald Sikert (a.k.a. Miki1976), MIKI1, IgorChete, Biggus Dickus, Filmakedon, Macedonicus, Hip.Hop_MKD и Doc Holliday

Од дамите, со Nessa Alcarin, leandra, HITCH, RocknRolaa, Crazy in Love, Ilumious, Princess Of Evil, `V`, и Ligeia

Различни ликови колку што има бои и нијанси :D, али сите подеднакво се добро друштво, и гарантиран одличен провод ќе имате со било кој од нив, не па сите да ги имате собрано (како што обично и правиме :D).

Од форумот се познавам со Forest Gamp. Фраер на велико. Го домолив и премолив, ама покрај фраерлукот имал и добро срце, па се сожали и ми ја оствари желбата. И кој ќе каже дека упорниот не добива секогаш се`? Ај само да прочитам такво нешто!:sneaky::vozbud::pipi:
Кој е ликов? Има само 36 мислења, последното од 2006та. Сигурно своевремено бил некоја фаца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom