Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој бе немат?Најново со членовите од олимпиското село Кавадарци smokey_the_kid DaPeaceDisturber.. а овие поодамна ги знам.. JeepMkd Red John ShakaZulu Tomekk beeTLe.
Други немат, се надевам ќе имат![]()
Знаев дека ти треба кратко време да сфатишСе запознав со Terebellum Sagittarii
Задоволството е мое златна, иако те запознав пред да знам која си тука на форумов. А те читам секој ден замисли, иако не ти ги пратев промените на јузерите. Се привлекуваат стрелците, си се препознаваат и си се сложуваат, остај ти. Е сега, не дека и во нешто не се разликуваме, ама тоа ќе да е до подзнаците.
Јас ќе дадам после палачинки, а отпосле кога ќе прочиташ дека те најдов - да ми пуштиш рака. И ти и зелениот. Две теми такви имаше, а прво ја гледав погрешната, кај што секако ти немаше реплицирано. Сосем случајно ја најдов другата, но важно ја најдов!
Како и да е, да те пофалам и јавно. Кое око го фаќаш, апапапапа! Јес да и јас имам зелено, ама ти имаш од тие поубавите.
п.с. Праќај секогаш тоа што ќе го напишеш. И твоите постови ми се омилени тука, па добро е да ги има почесто и повеќе. Бацки*
Кој е ликов? Има само 36 мислења, последното од 2006та. Сигурно своевремено бил некоја фаца.Од форумот се познавам со Forest Gamp. Фраер на велико. Го домолив и премолив, ама покрај фраерлукот имал и добро срце, па се сожали и ми ја оствари желбата. И кој ќе каже дека упорниот не добива секогаш се`? Ај само да прочитам такво нешто!![]()