Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Jas gi poznavam Ofchar i Dajdo.

Има измени од тука :)
Сеуште лично ги познавам Офчар и Дајдо, сега ќе ги додадам и Ред Хот!, Night Funeral, Vilhemina, Xorpeal и Lost Pin, а од MSN што почесто контактирам се Crazy In Love, Night Walker, Keyskeenow, Акаша, NIKA, Janev, Scarface34, ImperatoR, Walker Girl.

Моментално со :
vodkamixx
vlatolik
zemzela
The Dzo
Crazy in Love
Gebels
badijal_hip

и онака ги знам
Гижо
Toreador
Нареден пут немој гладен да ми пишуеш ник :star:

Со кого се знам...лично само со Tutkar, и vodkamixx го имам упознаено ама ехееее години се у прашање,го немам видено цели можда 8 години :pos:

Па не со многу...со Маckata,E_L_E_N_A,ladnicka,Тамарче,а преку мсн шо с пишам со Yugo i Steve Ray

Ново упознати ми се La Espagnola и Doti4nata! Со Дотичната само се упознавме, а со Ла Еспањола супер си поминав муабетејќи си за се и сешто.

Necrophilia is my new friend. :) Се запознавме во Крушево, заедно скијавме, бркавме женски, јадевме бурек... :) Воглавно супер тип.

Таму негде пред две недели ги запознав Викторгг и ада кој востановивме дека ми е маалска

Таму негде пред две недели ги запознав Викторгг и ада кој востановивме дека ми е маалска

Буцнете го детево за light теми, инаку ќе ви ископа некој статистички податок од `68 за населението во Монголија. И ќе се гледате со прашалници од каде му е. Инаку, фино момче, тивко, ама пријатно... Ако не го наведете на наука, супер муабет ќе извадите од него, а ако ве интересира муабет за наука, уште посупер :helou:

Pa licno se znam so Capo Kapistec i Hanibal ante portas, a preku MSN so Dimitar i Madchen Upsss!!! i so Vikuska se znam.....

Со Black Lily се запознав пред некој ден. фина девојка :)

Иако слабо пишува на форумов, сепак да го пишам.
Се запознаф со Boogie
Денес ми стави пирс на јазикот :je: :je: :je: :je:

Е брао, нели ќе одеше манастир, со пирс не се оди манастир. Или се оди :):):):)

Јас ги знам децава ама некои од нив не знает дек Бон Џови сум во суштина јас....На пример Фантом ох го знам зш и е брачед на моја мн добра другарка.Мамли го имам на мсн и така се знајме.Зазуфче ми е другарка.Мартин$ го знам пошо го имам на мсн и учиме во исто училиште.Корун го знам по една другарка...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom