Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
PSYtisfaction напиша:
Конечно се запознав со Годес оф Кеос. Малце испадна посрамежлива и послабо муабетлива отколку што очекував, ама у секој случај, мило ми е што ја запознав.

ахххх веруј, ја си трпам од тоа шо не е слабо муабетлива :pos:
секогаш остава таков впечатокк зашто ептен мрзи да запознава нови луѓе, ама кога ќе ги запознае ;).

kpbKENGUR напиша:
ват д фак? замарам?:nenene:
A koj si ti sine toj na tocakot? :toe: i so ne kaza koj si na fudbalot a ne vaka sea :nenene:

Zemzela напиша:
A koj si ti sine toj na tocakot? :toe: i so ne kaza koj si na fudbalot a ne vaka sea :nenene:
на мац на точакот што седеф, јас сум :D а на фудбалот требаше да ви влезам и да прекинам меч и да кажам кој сум:pos2:

kpbKENGUR напиша:
на мац на точакот што седеф, јас сум :D а на фудбалот требаше да ви влезам и да прекинам меч и да кажам кој сум:pos2:
Па не али требаше кога седевме и не претстви сите Мац ај нема везе битно е сега се знаеме :helou:

Fortune напиша:
Вчера имав можност да го запознам Серпико. Во право сум била кога велев дека го знам од некаде, чоек познат во градов бе:icon_lol:

А упаљачот (тој со знакот на Кајгана) ќе го добиеш назад кога ќе ми го вратиш мојот (значи никогаш):baeh:

Благодарам за убавата вечер, мило ми е што запознав уште една позитивна и забавна личност:vozbud:
Со неоправдано каснење од 8 (?) дена, време е да ја доловиме причинско последичната приказна на постов погоре и да информирам дека и јас ја запознав Форчн :)

И тоа, на средба на раководството на Охридско-Струшкото лоби, на тајно место во античкиот град :)

Нашата драга администраторска среќа е ѕверче и позитивен лик. Само, уште една работа не видов од неа, како се снаоѓа на подиум (поздрав до другата админка :) ).
За украдените работи следи тужба :zlo:

Хммм епа го знам овој над мене т.е. Серпико од неодамна,исто така и Кенгурот (го знам ја одамна со кланот :pos:) после Тони,па ванила,па Сони,паааааа аууу многу се

mnogu facki.. upoznav i bash druzbata e tOb..
sohe mi .. e facka.. samo se smee na fudbal zimi se i mac e od pozitivnite..
a kengurot i toniinter.. takticki nervozni.. predvodeni od kanterot :)
i da ne nabrojuvam...

sala na strana :) top se deckite

Во мојата кратка посета на Битола викендов се запознав со Тина89.
Интересно девојче,само што малце треба да си го прошири фондот на зборови освен она-здраво,добро,тука хехехехеххе

Mac)) напиша:
Хммм епа го знам овој над мене т.е. Серпико од неодамна

Да дообјаснам, Мац мисли овој над мене шо постирал.:pos2:

Мац, тачно... тренерот на фудбалската екипа, и рековалесцент на терените. Ако имаш враќање на терен ко Самуел Ето вечерва... тешко на голманите.

Абе, камо слики од утакмицата по дожд?

Пред некој ден се упознав со tina89. Интересно девојче. :)

G e G o напиша:
Finaly со fortune

пс. ако не ти донесев ја тек сега ќе пиевте кафе :)
Koга стигна да пишиш:pos2:

Убо ај. Еве денес си пуштивме рака со Геџо, си ги кажавме имињата и барем нема веќе да читам како се жали дека сме блиску, а не се знаеме.

Геџо келнерот, фала за кафињата.

Li4no se znam so Punisher, G@rfield i runBABYrun. Ustvari tie ucat so mene :pos:

SO PINK GIRL I TOA MNOGU:)) AMA ONA NEZNAE KOJ SUM;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom