Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
vodkamixx, batistuta, psytisfaction 8)
цел куп месојади!
(ако се земе у предвид дека луѓето ги делам само на тревојади и месојади:lol:)

Goddess of Chaos напиша:
vodkamixx, batistuta, psytisfaction 8)
цел куп месојади!
(ако се земе у предвид дека луѓето ги делам само на тревојади и месојади:lol:)
Јас во која категорија сум?:smir:

so mac so 101 so kengur so toniinter so sohe so batistuta urban busav.. so anton acid go vidov.. :) sve djabolebari :)

Вчера имав можност да го запознам Серпико. Во право сум била кога велев дека го знам од некаде, чоек познат во градов бе:icon_lol:

А упаљачот (тој со знакот на Кајгана) ќе го добиеш назад кога ќе ми го вратиш мојот (значи никогаш):baeh:

Благодарам за убавата вечер, мило ми е што запознав уште една позитивна и забавна личност:vozbud:

...Najnovi Scorpio 20...Spajder i Nippi :) ...sto i znacese nikott cekaj :) :)

Zemzela ја и на собиранката бев ама не се запознавме таму па ја искористив шансата што вчера двете училишта и гимназијата организираа да одиме на лизгалиштето на два саата и потоа до 4 саат да се шетаме така да знаев дека вчера ќе се собирате за фудбал па тркнавме до игралиштето на јбт со нипи и она се упозна со бушав,маседониан(јас ги знаев од собиранката) и земзела(со кој таму за прв пат се поздравив)а другите (некои од нив ги знаев,некои ми ги претстави бушав но не се поздравив со нив) шо си беа занесени у фудбал не не ни приметија и то
bk.gif

Нипи ја запознав последно......аааааааа да и Кенгур сум го знаел 100 години хехехех

со бушавиов погоре(у исто основно учефме) ТonInter, Overdrive, шкорпијата,Mac,Маcedonian,Zemzela,S O H E... ако забораиф некој не се љутете! ќе праам едит.

Конечно се запознав со Годес оф Кеос. Малце испадна посрамежлива и послабо муабетлива отколку што очекував, ама у секој случај, мило ми е што ја запознав.

И што шетнав до Велес :pos:

П.С.Не збори месојадци, јас не јадев десетка со кромид у тоа биртиичето на железничка :pos:

СпаЈдеР напиша:
Zemzela ја и на собиранката бев ама не се запознавме таму па ја искористив шансата што вчера двете училишта и гимназијата организираа да одиме на лизгалиштето на два саата и потоа до 4 саат да се шетаме така да знаев дека вчера ќе се собирате за фудбал па тркнавме до игралиштето на јбт со нипи и она се упозна со бушав,маседониан(јас ги знаев од собиранката) и земзела(со кој таму за прв пат се поздравив)а другите (некои од нив ги знаев,некои ми ги претстави бушав но не се поздравив со нив) шо си беа занесени у фудбал не не ни приметија и то
bk.gif
е да!!!Спајдерчо успеа да ми приреди доста добро изненадување,не ми кажа кај ме носи и зошто!!ги оставивме другите да шетаат и наминавме,он си кажа шо се случи,а јас да повторам,Земзела,Бушав,Маседониан...и другите кои беа ептен занесени,мило ми беше и уште ми е :helou:

п.с. да не се чудеа останатите,кои се оние двајца што не оговараат покрај аут-линијата?бтв Мац ќе те биде за домаќин со метлата
ad.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom