Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
го познавам месија,томссасо,веселиот и чак норис.дечкото е навистина ко него.а плус тоа знае и некоја вештина повеќе од чак норис,така да страв и трепет е во градов.

deneska u pjaca gi zapoznav school girl i Batistuta(ne znam kako i bese tocno nickot na school girl)

И со нинџа сум се упознал. Дали нинџа е девојката од која ме раздели рамбо келнерката? Чекам одговор.

Dimitarc напиша:
И со нинџа сум се упознал. Дали нинџа е девојката од која ме раздели рамбо келнерката? Чекам одговор.

Димчеее, кај си ти бе па?:vozbud:

Не. Келнерката те раздели од мојата другарка, а таа не доаѓа на форум. Нинџа беше застаната помеѓу Форчн и Девилиш:baeh:

Форчн секогаш забележува и помне ситници.

Ај се уверив дека го знам и Фантом. Пукнете си вие што не го знаете!

Вчера ги запознав Нина и Свит Барби.:3:

ok од вчера тие што бе набрзинка
-Водка, Гижо и Батистута ги запознав порано
+ беа Ацид, Скул, Грл, Франкенштајн и уште еден тип и една девојка кои не знам кои беа :toe:

Ajde Koa ke Bide rodendenot na kajgana ke se pravat sigurno nesto pa da im odeme na zabavata sekako ako ne pokanat pa ke se zapoznaeme site neveruvam da sakaat ali ok toa e

Do vcera bev na odmoor so stef,flik i marata taka da sea i niv gi znam...super se

jas KONECNO doznav deka bratucedka mi e doti4nata:pehar: a inace gi zapoznav mRnO,Dzordz,eden tip sto ne doznav kako se vika i Crazy.:je:

Nina напиша:
jas KONECNO doznav deka bratucedka mi e doti4nata:pehar: a inace gi zapoznav mRnO,Dzordz,eden tip sto ne doznav kako se vika i Crazy.:je:

Леле, еј сите се најдоја братучеди, братучетки... ауууу ова форумов страшна работа е. :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom