Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The_Grim напиша:Dosta diskutabilno prasanje..... :wink:)...ne be ozbilno milo mi so se zapoznavme...se nadevam samo deka vo idnina ke bides malku po druzeljubiva vazi???
Toreador напиша:Hippies SUCK!Инаку мака ми е што на ја упознав Гадес. А Месаја можеше да гукне еден збор. Брееееееее....сите на форум се курчат у живо збор не кажуват ко демек ќе ги изедеме ај упм! :devil2:
Mesaja напиша:ААаааа...
Абе зборев не заебаај.....
Со Офчаро и МСВ збореф.....ти далеко беше...
Toreador напиша:Се СКАПИ од зборење, верувај...јас ти зборам кај се наоѓа 7мица ти се правиш на три и пол.. ц ц ц ц младешка некултура
Mesaja напиша:Види го бе...
Пер..извини не те слушнаф...
mary_jane напиша:МСВ,месаја,p.ovredrive...останатите ги знеав од предходноако забораиб некој нека се допише
![]()
Абееее.....BusHav напиша:Koj kidnal,ne zaebavaj.Ti samo sedese i posmatrase sto se desava,ni zbor ne slusnavme od tebe
Пеер...BusHav напиша:Jas ne ja karam,samo si kazuvam kako bese,proiznesuvam fakti
Goddess of Chaos напиша:Kако бе не знаеше си кажав ја...
А тоа за цдто ќе ти го памтам да знаеш!!! Духовите на 2 цдиња сеа ми висат над глава и ми се дерат дека сум заборавила на нив.....
Бтњ офци некој да каеше дека го запознал брат ми :icon_mad::icon_mad: