Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Dosta diskutabilno prasanje..... :wink: :))...ne be ozbilno milo mi so se zapoznavme...se nadevam samo deka vo idnina ke bides malku po druzeljubiva vazi???

Ја сеа официјално се фалам дека сеа ги знам (хронолошки уфрцано) брат ми, MSV, Mesaja, Лу, The_Grim, Oфчарот....мислам дека имаше уше некој али неможам да го измачам мозочево да се сети...

The_Grim напиша:
Dosta diskutabilno prasanje..... :wink: :))...ne be ozbilno milo mi so se zapoznavme...se nadevam samo deka vo idnina ke bides malku po druzeljubiva vazi???

Хаха....иии победува мислењето на MSV дека сум лоша & намќор...:twisted:
Dont try to fix that....otherwise i'll become a hippie...n they sell bad drugs remember...:wink:

Hippies SUCK! :pos: Инаку мака ми е што на ја упознав Гадес. А Месаја можеше да гукне еден збор. Брееееееее....сите на форум се курчат у живо збор не кажуват ко демек ќе ги изедеме ај упм! :devil2:

Toreador напиша:
Hippies SUCK! :pos: Инаку мака ми е што на ја упознав Гадес. А Месаја можеше да гукне еден збор. Брееееееее....сите на форум се курчат у живо збор не кажуват ко демек ќе ги изедеме ај упм! :devil2:

ААаааа...
Абе зборев не заебаај.....
Со Офчаро и МСВ збореф.....ти далеко беше...

Mesaja напиша:
ААаааа...
Абе зборев не заебаај.....
Со Офчаро и МСВ збореф.....ти далеко беше...

Се СКАПИ од зборење, верувај...јас ти зборам кај се наоѓа 7мица ти се правиш на три и пол.. ц ц ц ц младешка некултура

Toreador напиша:
Се СКАПИ од зборење, верувај...јас ти зборам кај се наоѓа 7мица ти се правиш на три и пол.. ц ц ц ц младешка некултура

Види го бе...
Пер..извини не те слушнаф...

Mesaja напиша:
Види го бе...
Пер..извини не те слушнаф...

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Простено нека ти е чедо божјо...

Иначе ја, друшката на мери џејн и мери џејн херселф си зе запраивме муабет не знам, мене ми беШе супер :je:

Iskoci deka poznavam nekolku lugje. Uste malku pa na proslavata ke se osekam ko doma iako sum nova na kajgana,xexexxeeeee...bozem nekev nikogo da znam...E toa ti e: "domasniot esap-na pazar ne biduva" :) Ama,ako,bas ubavo! ;)

mary_jane напиша:
МСВ,месаја,p.ovredrive...останатите ги знеав од предходно:)ако забораиб некој нека се допише:)

Mene me zaboravi-kako ne ti e sram!!!!

Inace jas se zapoznav so Tha-Bitch,MSV,Ofcar,P.Overdrive i to.
Milo mi e

BusHav напиша:
Koj kidnal,ne zaebavaj.Ti samo sedese i posmatrase sto se desava,ni zbor ne slusnavme od tebe
Абееее.....

Ти свесен ли си колку само беше шашардисано девојчето што баш токму на неа и се падна честа да седи до ЅВЕЗДАТА-ОФЧАРОТ!!!!

Дај молим ти се....
Ни крива ни дужна....Ја испокаравте......:lud:

Jas ne ja karam,samo si kazuvam kako bese,proiznesuvam fakti

Goddess of Chaos напиша:
Kако бе не знаеше си кажав ја...:icon_lol:
А тоа за цдто ќе ти го памтам да знаеш!!! Духовите на 2 цдиња сеа ми висат над глава и ми се дерат дека сум заборавила на нив.....
Бтњ офци некој да каеше дека го запознал брат ми :icon_mad::icon_mad:

mori ti edna kakva godess si.........a??
zdravo ja sum mar...!!!e izvini ama mar... ima kolku sakas,od kaj da znam dek si ti?????????AAAA????

toa si vika taka....
ej lou slaknat eden...jas sum goddessot na haosot!!!!!:wub:
a ne sedes do mene i kjutis............:lud:
TOA BESE BRAT TI....e toa ne ni kaza.....ama so nego barem mi trgna muabet.......:je:

btw....na mediumi si mnogu pokomunikativna!!!!:raz:

Негде кај 20.00, 20.30 коа стигнафме.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom