Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Dani^^^ напиша:
Oва идење у Охрид сум се запознала со највише луѓе :je:
Се запознав со Марина,Дивајн,Форчн,Еко,Девилиш,ДБич ...
Си поминав ептен добро.

ДБич -исто како и ја и Андреј не дое многу до збор од погоре споменативе :pos: и ми изглеаше срамежливо.Се надевам следен пат ќе се изнамуабетиме:)
Срам те било.. јас зборував повеќе од вас двајца заедно!:baeh:
Додека траеше општата туча помеѓу нив тројца и тие сами не можеа до збор да дојдат од убедувања:pos:

Не сум срамежлива не ми вади муабети.. само така изгледам не?:wink:

П.С. Уште сум Д бич гледаш?:baeh::pos::pos::pos:

The`bItCh напиша:
Срам те било.. јас зборував повеќе од вас двајца заедно!:baeh:
Додека траеше општата туча помеѓу нив тројца и тие сами не можеа до збор да дојдат од убедувања:pos:

Не сум срамежлива не ми вади муабети.. само така изгледам не?:wink:

П.С. Уште сум Д бич гледаш?:baeh::pos::pos::pos:

Абе може ти си зборела али знаеш како е-пробував да се фокусирам на тоа дали Еко бил со таа или не бил ме разбираш?:pos:
А за тоа јузерот-Накнадно ќе се збориме:pishtoldz:pos:

Dani^^^ напиша:
Абе може ти си зборела али знаеш како е-пробував да се фокусирам на тоа дали Еко бил со таа или не бил ме разбираш?:pos:

Извини! Еко не беше со неа! :pos: :pos: :pos:

P.S. Дивајн и Еко-ептен ми е криво што не можевме да поминеме у Струга али немаше вода ваму и си тргнавме накај Скопје у 2.Како и да е се глеаме на 21ви(ваљда тогаш беше:)).Поздрав

Извини што чекавме цел ден и што немавте вода ... пак да одите Охрид ... тука цел ден имаше све ... (ве с'скам пссс):pos:

п.с Извини ок? Неможам повеќе, се пресмеав!

Dani^^^ напиша:

Не бил со неа.. таа сакала ама тој не!:pos:
Мислам дека да бич нема да е веќе бич, јас останувам!:baeh::pos:

Gi zapoznav... marina`ox - super devojce:),Eko - dobar decko samo pokraj nego ispadnav kutliv:), Divine,Fortune,Devilish,the`bitch fini strusko-ohridski curi:)

Ја можам да заклучам само дека во Охрид имало билатерална средба на релација брачниот пар Дани и Слек со тамошното лоби.. и дека притоа Еки и Слек биле сведоци на онаа народната „две жени пазар, три жени панаѓур“..

Па уште на форум се разгракаа.. :icon_roll

Pa ne bese bas taka... Poveke bese Eko zborese nie slusavme:) ama nemam zamerki:)

денес (т.е. вчера, ама нема врска) ја запознам Mary Jane... срцка е!!!

Ги запознав Mesaja, MSV, The_Grim, Toreador, Batistuta, Busav, P.overdrive .... има уште некој?:icon_lol:
Од другите се видов со Офчар, Мери Џејн, Лу, Симона (мислам беше другарка и на Џејн) и извинете ако заборавив некој....:je:

Tha Bitchot, Mesaja, MSV i edno mnoooooooogu dobra Simona :je: :je: :je:

Абе демек дошла ама јас не ја дочекав.... :( :( :devil2:

Btw, Bibeto mi беше некако скисната.... :devil2: зашо ма бибе? :(

Toreador напиша:
Абе демек дошла ама јас не ја дочекав.... :( :( :devil2:

Btw, Bibeto mi беше некако скисната.... :devil2: зашо ма бибе? :(

Абе не бев скисната....седев до СУПЕР ЗВЕЗДА, морав да се повлечам малку...:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom