Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
jas vecerva se zapoznav so THE GRIM,P.OVERDRIVE i malce kasno palev i nemavme,za zal, vreme za "konstruktiven" muabet so FORTUNEEEEEEEEEEEEEEEEE

Абе јас ви кажав нешто кај лу у кафич!

Запознав: Виртуала, форчн, П. Овердрајв, Тореадор, Д Грим, две анонимни цури

eeeeeehhhhhhheeeeeeeeee
mnogu lugje poznavam od forumov
aj da ne preteruvam ama ima okolu 10 dusi

Rikaat i konji i magarinja, ama togas na fudbalot mi se cini rikase kako prle ne kako konj.
A mor Bibe sto mislis, konj ili magarence?
Imajki predvid onaa sto go zabra u kenef na zurkata kaj Pero i posle sto go izbrka.

Лично?
Мислам дека познавам два-тројца од членовите на форумов, ама не се најактивни. ;)

hmm Tha-BiTcH,Urban_Mover,Dimitarc i site so bea na poslednata sobiranka u pero...

puno luge upoznav izminatava nedela...od kaj da pocnam..
vaka u sredata:mandark,devine(koja moram da napomenam deka e mnooogu ubava:)fortune,devilis...pa u sabotata..toreador,the grim,i use dvajca ali ne mi teknuva koj bea,bez ljutis,samo nadopolnete me:)

Dimitarc напиша:
Абе јас ви кажав нешто кај лу у кафич!

Запознав: Виртуала, форчн, П. Овердрајв, Тореадор, Д Грим, две анонимни цури

кога го запозна Виртуала у кафичот, не беше он таму у петокот

licno? mozebi se poznavam so nekoj ama nitu jas nitu toj/taa ne sme svesni deka sme tuka :)

сега ми текнува дека го видов Виртуала у петокот, кога помина еден дечко со, и со Торчо се зачудивме зашто ни изгледаше познат
па добро бе, срамота, поминува покрај две маси со кајганџии и не се поздрави со никого

Како? Кога? Кој беше бе тој? Бтњ, имаше и еден црнец...

а ги упознав ПиОвердрајв, Форчн (ммм...), мери џејн (ммм...), ДимитарЦе и едни две анономни цури ама ептен добри, ако заборавив некој удрете ме со смрден чорап. А, и го чув гласот на бибето. Даз дет каунт? лол

Гижо, LouWeed, Toreador, The_Grim, DimitarC, Офчар, mary_jane, Aceva, а ги видов Форчн и Стенмарк (=

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom