Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Од денес се познаваме со @Божино .
Се познававме ние и од собиранката пред некоја недела ама денес првпат го слушнавме како зборува <3 Тоа страшно, еден згоден момак, еден интересен <3

Тука би сакале да го поздравиме женското подмножество од форумот и да му (пре)порачаме ширење на познанства, поготово со гореспоментатиот форумџија кој е изузетно шармантен и убав asset во вариететот на овај форум, но и во личните познанства на неговите кориснички.
Колку кошта една ваква реклама? :Кезец:

Го одложував пишувањево овде, и сеа мислам дека ќе забораам некој од тие што ги запознав пред 3 месеци :D
@kooperativa , @ION , @wiksa , @SaltNPepa , @arakenx , @blue ladybug , @Шкорпион , @Lu , @ZeenaK9 , @Velvet She , @StormRage , и Неса, ама ја нема веќе ко член :( .... Мислам тоа ќе да е.
Јак биЉард си изигравме. Кооператива растура :D
Сите сте срцки, многу ми е мило што ве упознав :X3:

Се запознав со @Krk1 онака по грешка, случајно. Сеа на собиранка да дојдеш да напрајме поасален муабет :)

Со никој ама ќе се здружиме лека полека, није бед :LOL:

Фино и добро момче сум(барем така кажвет) па се надевам дека ќе се вклопам во екипата :D

Со неколку членови ама неактивни се подолго време. Како и да е ширам познанства :D

Да живеевме во Шпанија, Марка и Ел Мундо ќе пишуваа за историската средба на двајца барселонисти и еден мадридиста. Конечно седнав на маса со двајца супер ликови @ElNinho и @Iceboy
Ептен ми е мило што ги додавам на пријатели надвор од ова виртуелно катче.

Со @Expecto Patronum :D Џогираше човекот со девојка, а јас од факултет завјасан на кај автобуска со колеги да го фатам реизот и гледам познат човек, онака непланирано. Застана се поздравив и можам да речам оти се познаваме сега :D иако 20-тина секунди напрајвме муабет, му реков да не го чека цурата да оди. Така да наредна прилика че договориме за појче време.

Со @Expecto Patronum :D Џогираше човекот со девојка, а јас од факултет завјасан на кај автобуска со колеги да го фатам реизот и гледам познат човек, онака непланирано. Застана се поздравив и можам да речам оти се познаваме сега :D иако 20-тина секунди напрајвме муабет, му реков да не го чека цурата да оди. Така да наредна прилика че договориме за појче време.

Ептен беше набрзина, немав време да ти кажам дека мјуз се подобри од редиохед :icon_lol:

Инаку, ја имаш честа да си единствениот форумџија шо ме запознал во живо :icon_lol:

Ептен беше набрзина, немав време да ти кажам дека мјуз се подобри од редиохед :icon_lol:

Инаку, ја имаш честа да си единствениот форумџија шо ме запознал во живо :icon_lol:

Не мора да му кажуваш. Сам си знае тоа :D

Да седнеме ја ти турви и вот. И кажи го тоа. I dare you. I double dare you motherfucker.
Нишо нема да се деси бе, педерчиња сме ние. Само очите ќе ни се навлажнат, ќе си стаиме слушалки и ќе си пуштиме Kid A.

:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom