Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Гарант мислел да напише 48%, па утнал типка.

Него, јас одамна не сум запознал некој нов од форумов. Редно е да се активирам малку....

Aj be,iskoci deka brdo narod poznavam,a nekev nikoj da me znae,nitu pak jas nekogo da zapoznaam.;) Super,ne mora da se mucam odnovo,xaxaxaa...stari dobri poznanici,a i po nekoj prijatel/ka,imam ovde i toa me raduva.:)

Темава е со кого се познавате од форумов, полека со муабетењето:)

Ја се упознав со Bushav (у саботата), The_Grim, Dimitarc и TargeT у неделата..... и сеа знаеш како е насиље братт... штрајк со глад. :pos: :pos:

Со vodkamixx се запознав во саботата .................

lionsss напиша:
Abe od mene po tapa nema na forumov apsolutno eden ne poznavam vtor den sum na forumov
Ех лионс, и јас така се чувствував како тебе. Искрено кажано познавав од претходно, од реален живот некои од членовите... но оние со кои што беф на роденденот сите ги запознав благодарение на форумов, и чувството е прекрасно.

mojata lista e ogromna
1, VirtualA.
2, биушка ја познавам на фаца, ама лично не се знам.
3, null
4. null
5. null
aj da ne gi redam me svatifte

со газда лоу
Цитат Lou Weed: Јас не ја делам на метал, рап, панк или друго. Се додека го има тој звук тоа за мене е рок :cuc: :cuc: :cuc:

Освен со бибика други сурати и суратки од форумов не познаам лично.

абе ја денеска susaro го упознав... онака дое дечково кај Лу у кафич, и вади табакера со цигари, пали со зипо, газда чоек... cool. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom