Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
ja sum novi4ka i ne se znam so mnogu so insane,mai4ka,itwasntme, a ostanatite gi imam samo 4itano ali se nadevam i niv ke gi zapoznaam :)

RealGirL напиша:
ja sum novi4ka i ne se znam so mnogu so insane,mai4ka,itwasntme, a ostanatite gi imam samo 4itano ali se nadevam i niv ke gi zapoznaam :)

Ке не запознаеш има време.............

znam odprilika koj kakvo mislenje ima za mn.temi zasto dolgo vreme ve 4itav a i gi gledav sliki4kite vo galerijata stvarno se top,pogotovo na rodendenot na kajgana :)

RealGirL напиша:
znam odprilika koj kakvo mislenje ima za mn.temi zasto dolgo vreme ve 4itav a i gi gledav sliki4kite vo galerijata stvarno se top,pogotovo na rodendenot na kajgana :)

А така значи си не шпиунирала цело време па сеа си викаш ај малце и да ги реметам................:je: :je: :je:

RealGirL напиша:

Опааа УДБАШ.... или ДБКАШ (по ново) :icon_lol: ... епа добредојде на форумов.... штом си гледала слики4ки дај и ние да ѕирниме нешто од тебе па да сме "тука некаде".... или барем ли4ната карта скенирај ја :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Јас вечерва со Сусаро се запознав.

Ај вака да направиме-СИТЕ ШТО СЕ ЖАЛАТ ДЕКА НЕ СЕ ЗНААТ СО НИКОГО--ќе се договориме,ќе излеземе деновиве и ќе се запознаеме,за да не мрчите тука на форум и да се жалите!

значи да резимираме
1. The Grim
2. Vodka-Mix си остана достоен на никот и пиеше водка а не пиво ко сите други
3. Батистута
4. Бушав (не си бре толку бушав)
5. Гижо

Иначе 1000 пати е полесно е да се прави муабет на форум отколку во 4 очи ама ко за кршење мраз арно беше.

башка и метал имаше у позадина требаше да се дереш ко нас :)))

Jas sum epten tazeee i uste ne se znam so nikoga AMA posle i drugarka mi ke se ragistrira i posle nie dve ke se znaeme...a vie moze site da ni pozavidite koolku samo si se poznavame..!!aaauuu so ke pagaat filmovi....:))
P.S.inaku,ako sme si nie 'svet za sebe'SEPAK mislam otvoreni za sorabotka...paaa druzete ne...

Giiizoooo.....

ATAHA3UjA напиша:
Jas sum epten tazeee i uste ne se znam so nikoga AMA posle i drugarka mi ke se ragistrira i posle nie dve ke se znaeme...a vie moze site da ni pozavidite koolku samo si se poznavame..!!aaauuu so ke pagaat filmovi....:))
P.S.inaku,ako sme si nie 'svet za sebe'SEPAK mislam otvoreni za sorabotka...paaa druzete ne...

Епа ако бидете ти и другарка ти-ќе ве дружиме!

Гижо напиша:
шо бе? мене ме познаваш? а ја те познавам? :icon_lol:

Гижо си дигнал акции и сега никого не препознава:kez::kez::kez:

Денес т.е. у кафичот кај Лу, се запознав со VirtualA. Супер дечко.

Јас заборавив да спомнам дека се запознав со Бибушка и другарка и.Прв впечаток ми беше баш добар!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom