Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
конечно и јас да напишам нешо на ова тема :). Сеа ќе почнам да ве редам хронолошки како шо ве запознавав :), ако случајно некој заборам или не му го погодам никот нека реагира одма :):). Епа отприлика луѓето беа вака :

devojka111 - супер чупе, така некако и ја замислував, баги муабети свртивме :)
dhoo| - скроз одлепено чупе :):), пијачиште :pos:
Презерва+ив (вака некако беше мислам никот), Дегенерик и уше едно чупе рече дека е од форум само не му го знам никот :nesum: - заедно со dhoo| ептен одлепено друштво :), пивољубци :):) хехе

џимеј - закон чоече :), место не го фати, 100 пати се смена со седењето :pos:
Болиглава - интересен чоек , јас цело време го мислев дека е постар тој да ти бил помал од мене :)
Crazy in love - порано не напушти, ама ми остај добар впечаток :), муабетчија :)
VeS - вака ми се виде добро чупе, ќе се запознајме поубо на наредните собиранки
* BawbiiE * (мислам дека ја погодив :)) - ее јас сеа дури видов дека си ми била пријателка на форумот :), супер чупе во секој случај
Lucybell - неа најмалце ја слушав да збора :):), а така ми изгледа ко мн добро чупенце :)
Маца_мк (и тука не сум сигурен со никот :kesa:) - интересно чупе, си има ќеф за муабетење :) ... а да ќе забораев, и живо здраво нека е малото на брачеда ти :):):)
Емкаа - ете конечно се запознавме :), не напрајвме нешо мн муабет али ај нареднио пат појќе :)
Fantom - последен си на листата пошо реков дека хронолошки ги пишам запознавањата :star:. Закон чоек , наредните собиранки појќе заебанци ќе прајме да :), и нареднио пат ко ќе се видиме возачка да покажиш :):)

то е то, мислам дека сите ги напишав. Мора да признам дека со сите не напрајв кузнај колку муабет, али таков си сум јас ко ќе иам firs date :pos: , не брчам мн :kesa:. Зато нареднио пат појќе :). Инаку како шо заприметивте за сите напишав дека сте супер пошо таков впечаток ми остајвте :), зато ќе морам пак да идам Охрид :):). Е така ... бидете ми поздравени сите :salut:

Ги запознав Статус кво, Донјас и не знам другиот како беше :S Откачени в крај, ми е криво шо не можев појке да останам, убаво си поминавме вечерта, на гробишта.
Аха, и гадхејтасол, закон си поминуваме деновиве, уба дружба, мало убо. :pipi:

со soulscar, la loca, miss m, здрав4е, dark angel nora, the one....

И конечно по цели 7 месеци и 2 дена на Кајгана се запознав со првиот член - †GODLIKE†,супер, интересен, комуникативен дечко. Си направивме повеќе време кафе/швепс муабет и ми го долови животот во Словенија :wink:
nice to meet you :smir:

Dexterce - блиц запознавање, потоа цела вечер седеше спроти мене, не успеавме да размениме неколку реченици:).
Кискино - па и не можевме многу муабет во Кадмо да направиме али преку две три реченици ја покажа својата смисла за хумор:).
Lucybell - За девојчево немам зборови, стварно е прекрасно:back:
Емкаа - Јееее, конечно!:pos: .Добро е што сега се најдовме инаку нашево запознавање ќе се десеше догодина:pos: .За Емка, истото девојче за кое имав некаква претходна слика со кое дефинитивно сакам да пијам пак кафе т.е.Кока Кола:).
Ред Девил - сосем случајна средба:).Најчесто се вклучувавме во туѓи конверзации па не можев и нешто да напраам асален муабет:pos:

Другиве ги знаев горе доле, освен што со Еленчето конечно направив асален муабет:back:, а не како минатиот пат само блиц средба:).

Епа тоа е тоа, мило ми беше:helou:.

Со Гуннер_Л, димитаар...а можеби и со други

Еф еден мал список шо се запознав со љуѓе претходниов месец...и пол.

===Срцуфка===
Crazy in Love
[zEUs]
Milanez`
Каталонец
statusQuO
GoD.HateUSaLL
VIP
R3lapse
DonJas
Desire
GothLady
Shorty
Кискино
рок_лејди
reactive89
†GODLIKE†
Emma
Јове_Бт
Ред Девил.
OrTacE

Ак пропуштив некој, ќе додам. Рецензија на крајов од месецов.

Forza22'
pio-pzs
Slock
Clen_7
pece_mkd
babygirl^^^
Volleyman
POWER MKD

И наскоро со olitea, ко ќоам в пешчани .

Сеа на одморов во Охрид се собравме два пати кајганџии, имаше повеќе луѓе, знајни и незнајни. Bebush, Clen 7, CrazyInLove, DimceY, Јован...нив ги знам, а се придружија и: Апокалиптико, после подолго време да се запознаеме. Интересен дечко, добар човек се глеа :) иако, како што рече и тој, немавме ептен време да се размуабетиме. П.с добро де, еднаш го свртевме Кадмо за да ги најдеме кајганџиите :) . После се убаци и Ред Девил, со кој имам играно фифа, и за чудо ме позна одма :) . И две дами со кои пиевме кафе во Охрид беа Лусибел и Емка. Со bebush почнаа некои женски муабети, јас мудро ги следев со поглед. :)

Ја заборајв, срам да ми е. :(

Дур беше во Охрид ја запознав `Ангелче`, модераторката на мода и убавина која можам да кажам дека со право е поставена. :pos:
Арна мома, муабет за све (освен за фудбал) мојш да напрајш и така. :)

И Alien_sr го запознав, игравме билјард тро и така.

Ја заборајв, срам да ми е. :(

Дур беше во Охрид ја запознав `Ангелче`, модераторката на мода и убавина која можам да кажам дека со право е поставена. :pos:
Арна мома, муабет за све (освен за фудбал) мојш да напрајш и така. :)

Арна мома, ладна и нељубезна, типична за битолскиот род и така..
- И не лажи дека не ти праев муабет за фудбал!!! аееее :lut:

Шалим се, истото важи и за Фантом и за Џимеј, љубезни и гостопримливи, нетипични за Оридското поднебје. Фини и воспитани, муабет за се.

Денес на утакмица бев заедно со pio-pzs јак момак...ќе те биде за Комита, само да научиш уше некои ритами коа плескавме со рацете...

Хм, па идемо овако:

Кискино! - Не ме позна од прва момакот, којзнае каков тип очекувал да види :) Фин момак, сум те ценел од порано па и сеа нишо се нема сменето :) Не дека се убивме од праење муабет, ама у секој случај се приметува дека е весел момак со доообар вкус за музика :) Хм, ко за крај, Дужиш пиво -.-

Фантом! - Помини замини, се видовме неколку пати, не напраивме многу муабет иако од авион се глеа дека е дружељубив момак xD

Џимеј! - Многу ќутиш јеботе -.-

Ааааааа! Крејзи ин Лав! - Једина плавуша што се убива од зборење а нишо глупо не кажува! Криво ми е шо не те остаивме да си го допиеш винцето на неколку наврати.. -.- Ко си имаш работа со деца.. xD

Луцифер! - Лусибел де -.- закун мома..фина..мирна...убава..вкусна...xD

Емка! - Закун мома! Не се убива од муабетење, барем не коа е со мене, али се шо кажува е издржано xD ааа! И, немаш вкус за келнери -.- [или шанкери, шотијазнам]

Baaaaaawwwwwwwwwwwbbbiieeeeeeeeeee! - БЉАК! Како не ти стои ников јеботе.. Шознам, момава не би ја опишуел <3 Си ја сакам ко брат -.-

Пчелка! - Дрско копиле -.-

РокКате! - Абе се убивме од муабет праење еј!

А! Шорти! - Закун момак xD жими се XD ко од тетово да си јеботе xD

ПоларитиШотијазнам! - Седеа со Крејзи малце по настрана и си праеа муабет -.- Мислев некој теткици шо не се од кајгана праат гужва па не се ни поздравив првиот пат -.- iFail -.- Дружељубива девојка, насмеана константно XD <3

ВеС! - Ха! Рапер -.- Слаткар -.- Ми доаѓа на прва собиранка со токсикологија маичка! Ха! Седи бе драга XD [фина мома у секој случај, ми го изнадушка мирисот xD]

Mериџејн! - Мислев ја знам од порано, ама ај, ми мрчи на мсн.. Кхм.. Одлична мома..мека..XDDDDD Фина и интересна, се смее на се живо и диво..паничи на приближно исто толку ствари..

Божица! - Незнам јеботе како ти е никот на кајгана -.- Оваа па, мериџејн x 3 у смеење xD Башка..Слатко Р има XD

[Зарѓан сум тотално, уше неотпакуван, само шо стигнав -.- ако испуштив некој, кој го ебе, ме мрзи сеа да пишувам, постов го пишувам од 10:30 -.-]

Комитата ССС Столица го запознав пред некој ден на Запад бевме заедно:helou: фин момак се приметува и доста узлужлив(циганите 4 пати го прашаа колку е саат и им кажа):icon_lol: мислев позборлест е ама згрешив и ја не дека сум зборлест прв пат кога ќе се видам со некој....:toe: нареден пат поопуштено ќе биде ваљда :) се на се супер
POZDRAV
:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom