Тудеј:
ДимитарМК и ГадхејтАсОл - закон луѓе.
ДимитарМК и ГадхејтАсОл - закон луѓе.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ццц биваше ли ни еден да не ме спомне! се запознав со доста луѓе! ама касно дојдов! они си идеа тогаш х) И вчера со Кискино се запознав онака уз пролаз! А овие многу беа за сите да ги набројам, башка ќе утнам некој па ќе има лутење х)
Со еден куп луѓе се запознав
viktor_mak, Blind, rossoner stefan, GodHateUsALL, Марсовка, Бебуш, Маарко, Јован, Донјас, Саладин.... ако забораив некој не ми се лутете![]()
![]()
Со еден куп луѓе се запознав
viktor_mak, Blind, rossoner stefan, GodHateUsALL, Марсовка, Бебуш, Маарко, Јован, Донјас, Саладин.... ако забораив некој не ми се лутете![]()
![]()
Пијана вечер,мнооогу сеир..
Видео има,ама не го ставам,ќе го чувам за мојата приватна колекција
Инаку се запознав со
GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLLвака некако му беше никот..
Мирен е у живо,џабе се чатали по форум
МArio6-кул детенце,го плашев малце,па сеа му фуфе од мене)
DimitarMK-идниот член на некст тајмѕвер е со гитарата нема шо,и инаку ти давав негде 19 годинки
Rossoner stefan-мирно дете,ко шо е на форум
Толку беа ваљда..
Не го рачунам запознавањето со пијаните алтер ега на стстус,виктор и донјас![]()
GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLLНезнам за вас али мене ми се спие..
Ќе се обрачунаме утре.. -.-
Ама ние делевме пакетчиња од страна, и си игравме во тревата.
Члан 7 (комитетског сабора) во пакет со Power mkd - вежбање на „Ќути и фаќај сеир“ тактика - дефинитивно треба да ја запишат во Sun Tzu - the art of war.