Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
ццц биваше ли ни еден да не ме спомне! се запознав со доста луѓе! ама касно дојдов! они си идеа тогаш х) И вчера со Кискино се запознав онака уз пролаз! А овие многу беа за сите да ги набројам, башка ќе утнам некој па ќе има лутење х)

ццц биваше ли ни еден да не ме спомне! се запознав со доста луѓе! ама касно дојдов! они си идеа тогаш х) И вчера со Кискино се запознав онака уз пролаз! А овие многу беа за сите да ги набројам, башка ќе утнам некој па ќе има лутење х)

Ау да бе и томислеер го запознав на клупи кај фонтана. :) Слабо се сеќавам шо муабет праевме, али сепак ќе кажам - закон чоек. :) хихихи

Со еден куп луѓе се запознав :)

viktor_mak, Blind, rossoner stefan, GodHateUsALL, Марсовка, Бебуш, Маарко, Јован, Донјас, Саладин, Dark King, StatusQuO, TonInter.... ако забораив некој не ми се лутете :duel: :)

rossoner_stefan
POWER_MKD
MArio6
ДимитарМК
GodHateUsAll
tomislayer

е толку беа ваљда :)

viktor_mak, Blind, rossoner stefan, GodHateUsALL, Марсовка, Бебуш, Маарко, Јован, Донјас, Саладин.... ако забораив некој не ми се лутете :duel: :)

е мене ме заборави и не ти се лутам :)

viktor_mak, Blind, rossoner stefan, GodHateUsALL, Марсовка, Бебуш, Маарко, Јован, Донјас, Саладин.... ако забораив некој не ми се лутете :duel: :)

Е срам да ти е! :pos:

Инаку, вчера се запознав со Марио6, POWER_MKD, Клен 7, GodHateUsAll, filipronaldo и горенаведениот, ДимитарМК.

Бранко се врати. Навистина се врати.

Пијана вечер,мнооогу сеир..
Видео има,ама не го ставам,ќе го чувам за мојата приватна колекција:)
Инаку се запознав со
GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL:) вака некако му беше никот..
Мирен е у живо,џабе се чатали по форум:)
МArio6-кул детенце,го плашев малце,па сеа му фуфе од мене:))
DimitarMK-идниот член на некст тајм:) ѕвер е со гитарата нема шо,и инаку ти давав негде 19 годинки:)
Rossoner stefan-мирно дете,ко шо е на форум:)

Толку беа ваљда..
Не го рачунам запознавањето со пијаните алтер ега на стстус,виктор и донјас:pos:

Пијана вечер,мнооогу сеир..
Видео има,ама не го ставам,ќе го чувам за мојата приватна колекција:)
Инаку се запознав со
GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL:) вака некако му беше никот..
Мирен е у живо,џабе се чатали по форум:)
МArio6-кул детенце,го плашев малце,па сеа му фуфе од мене:))
DimitarMK-идниот член на некст тајм:) ѕвер е со гитарата нема шо,и инаку ти давав негде 19 годинки:)
Rossoner stefan-мирно дете,ко шо е на форум:)

Толку беа ваљда..
Не го рачунам запознавањето со пијаните алтер ега на стстус,виктор и донјас:pos:

не бев пијан бе.. малку бев само опуштен :)

бтњ се упознав или да :) со доленаведениве

Rossoner_stefan
POWER_MKD
MArio6
ДимитарМК
GodHateUsAll
tomislayer
Blind - да? :)

Незнам за вас али мене ми се спие..

Ќе се обрачунаме утре.. -.-
GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL GoD.HateUSaLL

Извини те заборавив. лудо типче!

Па да , се запознав со сите на пијанката. Екстра луѓе.
Јован и Маарко кренаа атмосвера. :)
Со сите скоро напраив колку толку муабет, така да се дружељубиви. :)
И да , со некој се запознав по втори и трети пат , пошо нали Blind без шишка никој не го памти.

Еве ме и мене ( обврски ли се обврски тешки срања големи) па да наредам:
Блајнд - два пати го прашав за никот (еее слабо слушам деца...)
GodHateUsAll
МАрио6
ДимитарМК (човекот кој беше задолжен за музиката и е на вистинскиот пат да почне кариера (верувам сеа дрмаш по гаражи со друштво)
Tomi Slayer a.k.a. Јохан себастијан Бах (По фризура а и по музика)
Мими Симоновска - по втор пат те запознав (и пак само блиц) Многу ме потсеќаш физички на една колешка од факс ама она ни је одавде.
Члан 7 (комитетског сабора) во пакет со Power mkd - вежбање на „Ќути и фаќај сеир“ тактика - дефинитивно треба да ја запишат во Sun Tzu - the art of war.

За сликиците ќе ги ставам во галерија (3-4 се мамата)
Кој нејќе да се гледа у галерија - мито не проаѓа кај мене. Боље нека си каже:)

.
Члан 7 (комитетског сабора) во пакет со Power mkd - вежбање на „Ќути и фаќај сеир“ тактика - дефинитивно треба да ја запишат во Sun Tzu - the art of war.
Ама ние делевме пакетчиња од страна, и си игравме во тревата:pipi:
Потоа отидовме кај лебедите (или гуски ли, шатки, што ли се:)) но од кога увидовме дека има само урнатини и празно езеро, разочарани се вративме назад. Токму затоа, јас и Член 7 го натегнавме пивското шише(само пишуваше СКОПСКО,а кој знае што имаше внатре:zlo:)
и потоа тивко исчезнавме во ноќта, накај Колосеум.
Шо лупам и јас бе...:tv:

Абе не сум пишал јас, за од мини-собиранката во парк...

Сеа имаше многу, ама еве од машките ги памтам,
- Тон Интер-забавен човек се глеа
- Марко6 (така ќе да беше)
- ДонЈас, Дарк кинг, не праевме бог знае каков муабет
- Саладин- мастер оф д пикчринг :) што не ги става сликите уште
- Јован го знам
- Дечкото со долгата коса на гитара го заборавив никнејмот
од женските иако во скромен број...
- Магде ја знам од пред Фуфо зимоска
- Марсовка- девојчето што се смее нон-стоп и што моли некој да седне на трева
- Бебуш(Мартина)- а до неделата у Манго мислев дека Марсовка се смеела многу , сум бил во заблуда, оваа е бетер :) ...добро сега, сите во парк цицаа алкохол, девојчево си мааше чај, и знам и побарав лична карта да видам дали е полнолетна...и е. Ај така :)

Со многу луѓе се энам, ама деновиве ги эапоэнав:
Бети Буп - појава која сама по себе делува смирувачки. А кога эборува, може и да те успие со тој смирен тон и тивок глас. Па и убава е эгора на тоа, мамата. Воопшто не ја эамислував така и мило ми е што ја имав честта да ја эапоэнаам.
Џену Грл - конечно се эапоэнавме и со неа. Слатко енергично девојче, во чија блиэина исто така се чувствував многу пријатно и опуштено.
Гладиус - лепотанчево игриво го энаев и како и эагледа и како раэмислува, ама сепак ми е мило што дојде време да седнам на иста маса со него.
Крусер - на мое големо иэненадување се убеди дечково да дојде на кафенце и се эапоэнавме. Башка паднаа договори и уцени, па јавно ветувам во негово име дека од сега попримерен дечко од него нема да има на форумов.:pos2::smir: Сепак кафето мора да се повтори, эа да се свртат поопширни муабети.
Марсовка - јас ја мислев некоја воэрасна секретарица (немам појма эошто!), а тоа ти било мало девојче. Уште едно големо иэненадување! Сепак, треба пак да се видиме во помлада средина, эа да не се паничиш толку од оэбилни старци:pos2::back::back:
Други луѓе со кои само се видов беэ многу муабет: Параноик, Егэотик, Бушавка... мислам дека се толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom