Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде да се пофалам и јас, дека и за тоа е темата нели.
На пиенката се запознав со сите оние кои се запознаа со мене и ме пишаа на темава:).
Одделно, убаво со кафе, потоа го запознав POWER_MKD, врло интересен тип, на моменти личи на дрогираш(зашто нема поим што збори :icon_lol: ), а другите детали ги чувам за мене.Како и да е, мило ми беше:pipi:.
Потоа,
Го запознав Ортаче.Имав некоја замисла за него, но сепак реалноста ја поби.Дефинитивно одличен дечко за разговор и споделување хумор.
Најпосле, ја запознав Дивајн и можам да кажам дека јузерот тотално и одговара:pipi:.Си го имаме муабетот иако на различни возрасти, не е лоша како што сите ја прават туку е една фина и добра личност со која секогаш можеш да се насмееш:pipi:.Со нетрпение ја очекувам наредната средба:back:.

Еми, толку:).

АаАаааааа со никого :tapp:
Али ај..нова сум..биче биче..

Д’н’ска то јест веќе вчера:

Гижо, Мериџејн Појзн, брн89 (или некои други броеви), Бон Џови и еден член кој не сакаше да го каже својот ник, ама од доверливи извори дознав дека е Фолен Ејнџел. :)

:helou:

Гижо,мериџејн,параноиК(пијаницата и манијакот),бидиков и уше некои имаше али сеа нема услови за да ми текне

Aј и јас да биднам фенЦи :) :
филипроналдо - шо манијак? Кај манијак? :pos:
Марио6 - а ти пер марио се викаш? :icon_lol:
Бај Ми - интересно типче со луда коса. Убав впечаток ми остаи. И двајцата имаме постари мачители дома. :( :)
POWER MKD -
bebush напиша:
Нема поим што збори :icon_lol:
:pos:
Член 7 - многу се напна на крајот, ама ако, знам како му е. :)

Хмм... Вчера се запознав со Бебуш, Викторгг, Марсовка и еден пензиониран член од форумов чиј идентитет не го откривам=). Сите ми оставија позитивен впечаток, затоа падна и договор другпат повторно да се видиме=).:smir:
Заборавив де аман:kesa:.Се запознав и со Nightwalker таа спомената вечер погоре.Одличен дечко, пријатен за разговор и надежен романтичар:pipi:

п.с.не ме прашувајте зашто.
п.п.с.задоволен сега?:kesa:

Колку сум расеана тоа чудо едно, забораив другите да ги пишам:pos:
- Fallen Angel & Bon Jovi.Мило ми беше:smir:

ај и јас да се исповедам....
се запознав со:
Параноик-фризурата ми ја правеше
Бидиков-си зборевме за браќа а и за ubuntu
Blind-памтам само дека се запознавме
Bon Jovi-и со нејзе не правев некој муабет, дека си отиде после 5 минути одкога се запознавме
Maaрко-цигарите му ги криев и добро пиво има чоекот :kesa:ако заборавив некој нека ми прости...

Вчера ваљда го упознав Архангел оф Дет. Едно момче шо стоеше со Гижо Вотка и Брн ми рече дека не ми кажува кој е зашо ќе сум сакал да го тепам. А ја хипик у душа :(

Вчера ваљда го упознав Архангел оф Дет. Едно момче шо стоеше со Гижо Вотка и Брн ми рече дека не ми кажува кој е зашо ќе сум сакал да го тепам. А ја хипик у душа :(

Fallen Angel.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom