Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Следниот пат повесело ќе е :helou:Штета,ми се насолзија очите
Ги запознав конечно ресенчани,немам коментар,срциња.
Ортаче,Виктор и Лејди Сатори![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Следниот пат повесело ќе е :helou:Штета,ми се насолзија очите
Ги запознав конечно ресенчани,немам коментар,срциња.
Ортаче,Виктор и Лејди Сатори![]()

),ми остана мистерија.Сите обиди да ја активирам завршија неуспешно.Делуваше крајно сериозно и строго,дури и мене ми направи бед,па пробав со ефтини финти и ташачки муабети да видам дали е константно таква,за да знам да ја одбегнувам.Мислам дека не е,туку само беше гласот на разумот таму и ни покажа какви треба да бидеме ако ни дојде паметот.
)
,истура чаше со вода
,и не знам што да кажем пошто ми е исто како да го знаем од порано.

))
...горенаведениот момент кој Разиел го напомена мора да остане запаметен во секој случај
))
))
))...конечно ќе можам да праам нормален муабет и со него инаку страв ми беше и мене (ова комплекси од Ива наметнати :pos2
али испадна дека е буквално онаков каков што го замислував
... со Фабулос искрено цел свет ви е розов и рамен и сите се среќни и весели, сите се смеат и само песни си пеат...џоа во рајо да си:pos2:
))
))
+ ви го посветувам моето 1,000 мислење 

). Значи фин дечко, дружељубив, зборлија...многу зборлија, знае да те насмее, паметни муабети прави, прилично гласен е...можеби затоа нас не предупреди нас да не бидеме гласни и сл. бидејќи ако збореа сите гласно ќе не избркаа-само претпоставка
...инаку вака добар впечаток ми остави.
дружељубива личност дефинитивно, јас мислев дека е посериозен ама нема врска, супер си е човекот. Исто така добар впечаток ми остави.
убаво кажаа претходно Ива и Маја, се му е peace, love and happiness, сите се среќни и весели.
тоа и очекував од него. Исто како и првите двајца добар впечаток ми остави и тој. Немам лоши зборови ни мисли за никој од нив. 

. И штета што Black Rose не можеше да ни се придружи, се надевам дека нареден пат ќе дојде 

.
,кажаа се шо требаше да се каже.
)Clen 7-закон дечко клаберче ама малку повлечено а...btw колку испи?![]()
Појма неам колку испив. 3-4 камикази и 5-6 коњака отприлика. И после дивајн ме натера да испијам некоја мешавина,појма неам шо беше ама шарено беше
Иначе Се запознав со тебе друже,викторгг,сатори,чомбе утд,дивајн,божица,зафркната,леандра(мислам).Со некој само поздравување со некој и маалце муабетче. Имаше уше некој ама појма неам.

)Значи со ред, со Лаванда, Ханзо, Емма и Млад ман (ЅВЕРОВИ)