Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
KONECNO so Leandra :vozbud: Zatoa isturi dozd vo Skopjeto od posle :pos:
Kakva cest ej... :back:

Iii konecno otidov i do Kumanovo i ja zapoznav Bloody Dolly :kesa:
I si pominav najprekrasno na svet :back:

Macedalien, најхаризматичниот форумџија од Македонија. На мое големо задоволство, го запознав вечерва.

Тиквичка и Демијан...башка за Јуве е :je:

само со петар_јокер се знам
ама ај имат време валда ке ги запознаам и другиве членови на форумов

А, јас не сум ја напишала Лејди???
Да,ја запознав таа прекрасна личност -Лејди...Девојкава е супер значи!

На мое најголемо задоволство, денес поминав прекрасно пладне со Маце ... одма помина времето, ми се чини дека 5 минути бевме заедно, мамата! А не беа 5 минути, туку скоро толку часови ... кафенце се напивме, чорбичка си каснавме, си прошетавме ... ех ...
Тоа не е така со секого, затоа морам да кажам дека е посебен на свој начин. Весел, интересен, позитивен ... златен бе! :zaljuben:
Ах да имавме барем уште некој саат да си поседиме ... ај нареден пат ...:vozbud:

Мацо беееееееееееееееееееееееееееееееееееее
Ќе те стрелам...За такви работи се кажуе..немој вакви малверзации веќе зад грб.:nesum:
:kesa: ...:nesum:
ауу..сори сори..ама се излезе "оп-труп" или можда и не...:pipi:
следниот пат ке дознаеш....промис..:smir:

Епааааа од форумов скоро се запознав со мистичен,ацид,мацедониан,точкест,лу,кајк,демијан,тиквичка,крејзи инлов,тончи,бушав,серпико,кајк,ѕоне,земзела,гардиан,чтулху,контењер,кенгур и многу ми е мило сите се екстра луѓе, па се надевам ке се запознаам со повеќе членови од форумов:smir:

абе и Фантом сум го знаел(а не сум знаел дека го знам):pos2::pos2:
Фантом поздрав од Даре од 8мица(ако се сетиш кој сум хехе)

Вака: Ја се знам со Морисонка и Натали и као да ви кажам...ние сме у бандата или бандичката на забегани средношколки кои се се само не обични, мн учат, имаат некој свој свет, слушаат рок и за викенди се глупираат, битно убаво си поминуваат! Не знам од каде инспирацијава ама ај, не замеравајте, расположена сум и то!:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom