Со какви луѓе ви е полесно да се зближите - со отворени или срамежливи ?

Со некоја комбинација од отворени и срамежливи.Ама ако се бара или или нормално со поотворени оти јас сум затворена па нормално со тие што сум се зближила биле поотворени за да ми пристапат.

Со отворени пошто јас сум срамежлива,па ако се погодиме двајцата срамежливи ќе нема шо да збораме,никој нема да сака прв да почни да збора:pos2::pos2:така да поарно со некој позборлест оти ќе те опушти и ќе те разбора и тебе.

Со секого можам да се зближам али ако ме изнервира нешто или па уште полошо ако уште пред да го запознаам да ме изнервира за нешо ... е тогаш иде малтретирање и вреѓање до бесвест :devil2:

Ах па зависи ни ја незнам во која група спаѓам така да незнам со кои полесно се спријателувам. Можеби и со комуникативно повеќе зашто сум комуникативна и сакам такви луѓе околу мене, не сакам да ги надзборувам и да не добијат право на збор. Хмм сепак со комуникативни .

Со какви луѓе ви е полесно да се зближите - со отворени или срамежливи ?

-Насловот малце штрчи. .. нормално со отворени. .. само кај срамежливите е потребно трепение и малце време.

Normalno so otvoreni za tebe. Posto site sme razlicni, na nekoj mozebi ke mu e polesno so sramezlivi (iako poretki se takvite). Nekoj saka da e inicijator, neli i prv saka da se zdruzuva i zatoa mozebi i poveke mu odgovaraat pozatvoreni lugje.

Само со отворени и со луге шо ке ми кажат уште на почеток дека сум глупав.
Така,можам и ја нив да им кажам дека се глупи,и одма ни тргна муабетот.
Или евентуално може да се степаме,али ретко се дешава тоа...:pos2:

Со затворени, ко ќе ги упознаеш боље сфаќаш дека биле ептен отворени.

najcesto so luge sto kon site se ztvoreni osven so mene,pa koga nekoja drugarka ke mi rece deka taa licnost e sramezliva i zatvorena jas se cudam..:vozbud:obicno ja gi otvaram lugeto:pos2:

Не сфатив зошто е отворена темава во Љубов и Секс.
Ќе ја префрлам во Општи, а иначе јас полесно се зближувам со отворени луѓе. Прилично сум срамежлива и затворена на самиот почеток, па ми треба позборлив соговорник. Дури и после првото запознавање, не сум многу зборлива, па повеќе ми одговара да кулирам, додека другите зборуваат. Не дека не ме фаќаат точките и мене, ама поретко и не со секого ...:toe:

Секако е полесно да се зближиш со отворени луѓе со кои многу побрзо може да се најде заедничка тема за муабет. Како и да е не сакам ни премногу зборлести луѓе туку некоја златна средина. Срамежливите исто знаат да бидат многу интересни само доколку имаш нерви да ги дочекаш да се опуштат.:)

Или да имаш нерви, зборлестиот да го дочекаш да престане да се фали со она, јас, јас, па јас.
Убаво рече - златна средина.

со отворени луге ми е полесно да се зближам бидејки сум отворена личност

Се зближувам со отворени.. но и со затворени знам како со нив:p
Но на тие што се фураат без врска обавезно им одам контра.. да им го спуштам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom