Со какви луѓе ви е полесно да се зближите - со отворени или срамежливи ?

So otvoreni se razbira.
Na sramezlivite treba zborojte od usta da mu se vlecat, a ko gi prasas nesto ke ti odgovorat-to ne e muabet.

За зближување не ми игра улога отвореноста/затвореноста на луѓето. Доколку ми влијае позитивно личноста, немам мака. Не сум срамежлива и лесно воспоставувам комуникација со другите, нерви имам и за такви и за такви.

Со отворени ми е полесно од проста причина што при прво запознавање ако се посрамежливи ќе помислам дека јас нешто не им се допаѓам како личност, додека ако се отворени ќе ми дадат до знаење дека сакаат уште повеќе да ме запознаат.

Со луге кој цело време зборат за се и сешто,
а не со клешти да им вадам зборови од уста

Ах лесно е и со двата типа. Само треба различни тактики да се искористат. Ако доволно ги отворите срамежливите може да испадне дека тие зборуваат повеќе од обично отворените

Да се зближам (они се подалеку и јас да се зближам до нив ) , а можам и да стојам , а луѓето да се зближуваат кон мене ...
Или мислеше на лисицата и МАЛИОТ ПРИНЦ ...

Се шегувам , многу зборувам па човеците се замараат , всушност ништо не ме разбираат , ги фаќа паника и бегаат од мене ...
Човечките се воодушевуваат од комуникацијата со мене и стално ме канат на дружба ...

Јас сум отворена личност така да можам да ослободам срамежлива личност без проблем :pos2: Секако полесно е да се зближиш со отворена личност за да не мора само ти да дрдаш:vozbud:
Расположена сум секогаш за комуникација!

Полесно се зближувам со отворени и комуникативни особи... Срамежливите некако не ги приметувам:)... Али кога ќе ги приметам, поинтересни ми се...
:pipi:

Polesno mi e da se zblizam so komunikativni,t.e. tie so ke se istaknat.A i vo vrska,sakam da sum osvoena a ne inicijator,poso sepak zensko sum :)

Polesno mi e da se zblizam so komunikativni,t.e. tie so ke se istaknat.A i vo vrska,sakam da sum osvoena a ne inicijator,poso sepak zensko sum :)

Се плашам дека во последно време женските се повеќе се иницијатори за пријателства и врски. Се еманципиравме ние жените, па мажите седат со скрстени раце. Треба да се помачиш за да го освоиш бе! А за освојувачите, оние храбрите, е, малку останаа од нив.Барем јас така мислам. Мене ми е понекогаш интересно јас да иницирам, ама не секогаш, се разбира. Понекогаш и сакам да бидам освоена. :back:
Ама тоа потешко иде...Поздрав зеленко окце!

definitivno so otvoreni. So stramezlivi ama voopsto ne mi odi. Mislam probuvam ama najcesto nema da uspeam haha

So otvoreni lugje mozam da se zdruzam zatoa sto i samata sum mnogu otvorena licnost i mnogu mi e tesko da se druzam so zatvoreni lugje zatoa sto ne znam so mislat

Polesno mi e da se zblizam so otvoreni licnosti zatoa sto taka i jas se cuvstvuvam pootvoren sprema niv, no i so sramezlivite ne e problem, koga-togas i oni ke se opustat :)

повеке со отворени луѓе можеби затоа што сум си јас отворена личност не дека не се зближувам со повлечени луѓе ама некако полесно ми е со отворени и насмеани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom