Снимка од Ахмети излезе во јавноста

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Za vojnata sme zboruvale mnogu cesto , jas samo ke te prasam , zosto ne vlezea vo mnogute sela , okolu 50 sela , sto bea pod kontrola na UCK ? Sto ste se zapnale so Aracinovo ? Zosto dozvolija da im gi zemat 2-te tenka vo Radusha ? Zosto izgubija 2 tenkovi vo Matejche vo direktna vojna, frontalna , vprocem zosto pobegnaa od Matejche, da ti objasnam posto ti od Strumica tesko da ja razberes vojnata : Policija, armijata bea vo seloto Matejche, UCK bese vo planinite , i so 3 dena vojuvanje kukja do kukja UCK uspea da go zazede seloto , i ima unisteno 2 tenka, mislam tie niti mozele da gi povlecat , imalo i drugi koi gi povlekle. Za ovaa imam material. Zosto ??? Ima mnogu bitki, site se izgubeni, sitee

Добро бе “суштество“ зарем сеуште неможиш да сфатиш дека ако имавме одврзани раце за време на војната еден не ќе останеше от така наречените ви ваши војничина...
Молчи тоа Јенките и тој Хавиер Солајна почнаа да се понашаат и ве извадија..оти нашите специјалци за половина ден можеа да ве сотрат сите !
Зошто тоа сеуште не го разбирате!
И што мислиш ти- како требеше да се постапит со тој криминалецот..да не требеше да го почастат со чоколадо...

Не бе требаше да го почестат со боза и 2 еклери:pos2:

Se se vrti sve se menuva. Ke se smenat vreminjata, jas vo ova sum mnooogu ama onaka mnogu ubeden deka ke gi smenime ulogite za nekoe kratko vreme, znam deka togas ke se oneraspolozite, ke si ja pcuete sopstvenata drzava, ke se pcuete sebesi, abe zosto ne sme hrabri, zosto , zosto , zosto, eden kup zosto .
Ako mislis deka ke uplasis albanec so sila, greska si, mozes taka da mislis, no ova na primer sto se pojavi , znam deka mnogu od onie sto veruvale vo sozivot , vo idnina ke mozat da te poglednat so krstot na snajperot ili topot . So vekovi se slucuvale vakvi sceni, se slucuvalo Gostivar, Bit Pazar, Ladorishta, Tetova, Aracina... se slucile protestite od 1968 ( koga vie ste se krstele na brat Tito) , se slucile protestite od 1981, 1989 , se sluci i 2001 , i togas ve vidovme sto mazista ste, ke se sluci i vo idnina , i vo idnina, nikogas nema da prestaneme se dodeka ne si napravime toa sto sakame. Takov narod sme niti se plasime niti se predavame , Ilirska krv tece niz nasite veni.
Adem Jashari padnal so 47 clena od negovoto semejstvo , srbite mislele deka ke gi uplasi albancite, no i tie pogresija, tokmu togas se dignaa site albanci, i stana idol za borba do kraj, bez razlika na posledicite.
Za kraj , nikogas ne gi oplakuvame posledicite , tuku ja gledame celta, ne mi e krivo ako ostanam bez nekoj del od teloto, ili ke mi podne nekoj od smejstvoto , gledam dali sum ja postignal celta. Sto ke ti e zivotot koga si pod ropstvo ??? Ke zborime drug pat , vo smeneti ulogi :):):wink:
И сега многу јако би било во позадина да оди песната од филмот Halloween за повеќе да се уплашиме.:pos2:

So mislite so im se slucuva na oni koi ke im zgresatna inspektorite. Pa jas znam za luge koi se tepani so beasball palica i to spici da izlegvaat od palicata, pa ke se onesvestel pa so voda razbudigo i pak so tepanje.

Дарданче, море гнасно и лажно илирче. Место да речеш, не чини вакви работи пред НАТО, не чини снимки да ни поткопуваат соживот, евро-атлантски аспирации, да кенкаш како тепаниот криминалец требал да биде гален, мазен и пазен од клетите македонци и дека ќе не колете и слично.

Ах бе, оди орај на нива, не си ти за во 21 век.

Вољ!

................................................ Takov narod sme niti se plasime niti se predavame , Ilirska krv tece niz nasite veni.
Adem Jashari padnal so 47 clena od negovoto semejstvo , srbite mislele deka ke gi uplasi albancite, no i tie pogresija, tokmu togas se dignaa site albanci, i stana idol za borba do kraj, bez razlika na posledicite.
Za kraj , nikogas ne gi oplakuvame posledicite , tuku ja gledame celta, ne mi e krivo ako ostanam bez nekoj del od teloto, ili ke mi podne nekoj od smejstvoto , gledam dali sum ja postignal celta. Sto ke ti e zivotot koga si pod ropstvo ??? Ke zborime drug pat , vo smeneti ulogi :):):wink:

tuka si se skrilll??...... dete mlado, a jas cekam da objasnis ovde nekoi detali:
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=1143566&postcount=88
.......inaku neznam dali ti kazale , ama Ilirite se stoka nevidena , robovi par exelans......ova direktno od Rimski izvori.... :)...drzi se sepak ti za Avganistancive....dobri se....duri opasni....

Se se vrti sve se menuva. Ke se smenat vreminjata, jas vo ova sum mnooogu ama onaka mnogu ubeden ...

Mи претиш бе, братко?
Да го ебам, многу убаво ќе живеам и со тунгизијци кои имаат македонски пасош, зашо делиме исти срања во единствената држава која ја имаме. Ама, ако ти ме убедуваш дека еден ден моите родени браќа ќе се најдат на твој нишан, во прва прилика ќе ти го откорнам срцето, срце мое.

Не ми треба генетска, крвна историја за да поверуваш во ова. Треба само да ме инспирираш, па све да ти оди до џавола.

Прибери се, и не барај рогови, да не останеш без уши.

Se se vrti sve se menuva. Ke se smenat vreminjata, jas vo ova sum mnooogu ama onaka mnogu ubeden deka ke gi smenime ulogite za nekoe kratko vreme, znam deka togas ke se oneraspolozite, ke si ja pcuete sopstvenata drzava, ke se pcuete sebesi, abe zosto ne sme hrabri, zosto , zosto , zosto, eden kup zosto .
Ako mislis deka ke uplasis albanec so sila, greska si, mozes taka da mislis, no ova na primer sto se pojavi , znam deka mnogu od onie sto veruvale vo sozivot , vo idnina ke mozat da te poglednat so krstot na snajperot ili topot . So vekovi se slucuvale vakvi sceni, se slucuvalo Gostivar, Bit Pazar, Ladorishta, Tetova, Aracina... se slucile protestite od 1968 ( koga vie ste se krstele na brat Tito) , se slucile protestite od 1981, 1989 , se sluci i 2001 , i togas ve vidovme sto mazista ste, ke se sluci i vo idnina , i vo idnina, nikogas nema da prestaneme se dodeka ne si napravime toa sto sakame. Takov narod sme niti se plasime niti se predavame , Ilirska krv tece niz nasite veni.

Извини а што ке се десеше со Албанците на Косово да не беше Америка ???? Што не се кренат у Грција Албанците . . . . Сменети улоги ???? Извини али бело знаме се вееше во Арачиново , индиректно Америко помогни ни , видов какви мажишта сте , колку само беден народ сте , onе word . . . . Огледало .

Извини а што ке се десеше со Албанците на Косово да не беше Америка ???? Што не се кренат у Грција Албанците . . . . Сменети улоги ???? Извини али бело знаме се вееше во Арачиново , индиректно Америко помогни ни , видов какви мажишта сте , колку само беден народ сте , onе word . . . . Огледало .
Кое бело знаме жити се, а бе гаќи вееја таму:pos2:

Ако, само тепајне.
Дур има вакви терористи со своја навивачка група по форумиве ништо друго не помага. А богами, чотекот многу помага.

Другите членови на форумот кои ти реплицираја ти кажаја се! Нема да ги повторувам нивните постови! Само ќе искоментирам за ова последното..
Кога некој останал без ум сеедно му е дали ќе остане без друг дел на телото или без семејство!
И за какво ропство зборваш бе ти? Живееш во Македонија, во држава во која сте малцинство, држава која си има свое знаме, име, јазик и култура! Па да не сакаш поради вас овие работи да ги смениме? Ако не ти се живее во Макединија никој не те држи како "роб" слободно извади си пасош и каде сакаш оди, никој не те држи!

Што сте земале 3 страни Дарданчо го цитирате ко којзнае што паметно кажал. Остајте нека се истури на форумов, не го есапете.

Ve citav ednash pomisliv da ne repliciram zoshto sum mnogu povreden od mnogu mina ovdee koj ovoj grd nastan go prekvalikuvaat kako nastan shto treba da se povtori sekoj pat.Jas ne mislam taka ova e gazenje ili vid na gazenje na nasheto dostoinstvo no kolku od Makedoncite tolku i od samite albanci.
Jas ne sum protv policiski akcii,sum za no na drug nacin koga progonuvaniot ke se apsi nema da se ubie koga progonuvaniot ke odlezhi zasluzhena kazna zatvor a ne da se maltretira koga vinovnikot ke ja dobie svojata presuda no nema da pobegne.

So ova video se frlat temelite na nova kriza zoshto ova veke odi na drugi razmeri.Jas sum bil vo pritvor i znam sve shto se slucuva i iskreno ne bi sakal nekoj od vas da bide tuka no osven ova jas go znam i zatvorot shto go imashe UCK vo edno selo i tamu ne bi sakal nekoj da otide.

So ova videdo mislam deka se frla damka i toa bajagi crna na sve pozitivno (ako ima)megju dvata etnosi vo ovaa video kade policaecot so cin a sadist so tip i vashute dragoceni komenti ukazuvaat deka nie ne moze da ziveeme vo edna zaednica.

Za na kraj mnogu porazocaan sum od nekoi albanci odkolku od makedoncite.

I ve molam dokolku nekoj ima neshto konstruktivno ili neshto covecko da izrazuva neka poveli

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom