Снимање на журки

И јас порано снимав концерти и журки со телефон, ама сфатиф дека само ми стојат во телефон. Најчесто затоа што Clubbersguide снимаат журки, па ако сакам да се потсетам на нешто, одам на нивниот јутјуб канал.

Таќно, исто и кај мене, порано ако ми се бендисала некоја трака шо идела на жур па ќе снимам, а не цели журки, али сепак у телефон ќе искочи со чкљ квалитет така да џабе снимката, така да на clubbersguide каналот на јутуб има видео архиви од поголемиот дел журки шо се дешаваат низ Скопјево.

редовно на журки влечкам дигиталец... иако е заебан флетот излегува некоја фотка било шо... а за снимање... снимам некоја трака која ми се бендиса или некој ептен момент најдолг клип иначе од такви работи ми е 3 ипол минути ама се сеќавам дека ме заболеа рацете па го пикнав апаратот вџеб и надокнадив со ломење за тие 3 ипол минути :)

А форава со снимањево на цела журка со мобилен шо е?
Да се знае дека сте биле?
Или дома после си ја доживувате пак?
Или ја барате песната шо ја пуштил?
Или да се знае дека сте биле?
Ја следев цела тема за Роџер Санчез и мислев дека не е баш најдобро да пишувам таму за ова ама штом е отворена нова тема да си го пишам тоа што ми лежи на срце :icon_bigg:icon_bigg
Значи секој има право да одлучи што ќе прави. Ако некој дал 400-500 денари само за да снима нека си снима човекот, ја ќе си се журкам и на крајот и волкот сит и сите овци на број :icon_razz
Него коа овој пост беше причина за отварање нова тема еве едно прашање па нека одговори кој сака :
Што е поентата од тоа ти шо си бил на журка ( не посочувам никој конкретно ) ако цело време гледаш во тој што снима и ако мериш на саат дали снима 2,3 или 5 минути ?

Цел ден се обидував да се сетам кај ми беше фотката, и најпосле ја најдов
4.jpg

добро бе луѓе дали сте нормални ? :)
толку немате попаметна работа па да се замарате дали некој снима , и зашто што и како снима ...
ќејф му е да снима и што вас ве заболе К*** дали снима бог да чува
( уште пази како сте почнале да разглабате филозофски на темава , као да проучувате некој сериозен феномен ) дај опрајте се одма

Лично немам нишо против да се снима..ма нека праи кој шо сака...али на една журка еден тип од позади ме чука по рамо и ми вели, момче дај не скакај главава твоја ми е у кадар..:pos:

Не би да коментирал околу ликовите што снимаат, зашто и како... али само ќе кажам барем да снимаат со нешто асално. Човече снимаат со 0.0005 пикселни камери од алкател некој и на Јутуб што е најтрагично ги качуваат од после, нит` се слуша нит` се гледа нешто.. disaster..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom