Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што сакаше ти да го стопат снегот? Возеше со кола за да видиш како е? 5 пати поминав од карпош до Аеродром низ снегот немаше никакви проблеми и тоа со летни гуми. Нон стоп се фрлаше сол. Туку ај само да се кажело нешто. Се надевам ќе ти исчистат пред собрание денес за да не се бунишТoa декa цел ден чистaт и декa фрлиле 200 тoни сoл зaтoa вo 10 вечервa вaкoв беше Аерoдрoм...
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Морееееее теле глупаво...А што сакаше ти да го стопат снегот? Возеше со кола за да видиш како е? 5 пати поминав од карпош до Аеродром низ снегот немаше никакви проблеми и тоа со летни гуми. Нон стоп се фрлаше сол. Туку ај само да се кажело нешто. Се надевам ќе ти исчистат пред собрание денес за да не се буниш![]()
Море волу, ти кажи пред влезе дали зачисти не туку објаснувај што си замислувал за новата опрема.Морееееее теле глупаво...
Пред недела-две се фалеа дека Аеродром е единствената општина која има купено камиони за чистење на улиците што значи улиците во Аеродром требаше да бидат чисти ко стакло. Е сеа тие камиони нигде ги нема...
И не ми раскажувај приказни, зошто ја знам каков бил Јане Сандански да речеме кога последниот пат заврнал снег во Скопје, а каков беше вчера.
Епа исчистив, не се шетам ко тебе цело време по Карпош и Аеродром...Море волу, ти кажи пред влезе дали зачисти не туку објаснувај што си замислувал за новата опрема.
ХихихиЕпа исчистив, не се шетам ко тебе цело време по Карпош и Аеродром...
Си се вози најнормално во СК ? Прв снег ми е ова да возам,како што ми кажаа улиците се чисти(главни) ама по паркинзи и слично било замрзнато...ваљда треба у 2ра да се вози за да не се вртиш ?![]()
ако имаш добри зимски гуми не би требало да е страшно, полека со гас полека со кочница и додај си плус десетина метри ко ќе сакаш да застанеш.Си се вози најнормално во СК ? Прв снег ми е ова да возам,како што ми кажаа улиците се чисти(главни) ама по паркинзи и слично било замрзнато...ваљда треба у 2ра да се вози за да не се вртиш ?![]()
на паркинзи внимателно а на кривини екстра внимателноСи се вози најнормално во СК ? Прв снег ми е ова да возам,како што ми кажаа улиците се чисти(главни) ама по паркинзи и слично било замрзнато...ваљда треба у 2ра да се вози за да не се вртиш ?![]()