Снег

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ohrid seuste bez struja, ni ebaa mater[DOUBLEPOST=1419840121][/DOUBLEPOST]Ima okolu 20-30 cm i uste vrnit, site drva kaj mene ispopagaa, pola banderi od kablovskata isto.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Тoa декa цел ден чистaт и декa фрлиле 200 тoни сoл зaтoa вo 10 вечервa вaкoв беше Аерoдрoм...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
А што сакаше ти да го стопат снегот? Возеше со кола за да видиш како е? 5 пати поминав од карпош до Аеродром низ снегот немаше никакви проблеми и тоа со летни гуми. Нон стоп се фрлаше сол. Туку ај само да се кажело нешто. Се надевам ќе ти исчистат пред собрание денес за да не се буниш :)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
А што сакаше ти да го стопат снегот? Возеше со кола за да видиш како е? 5 пати поминав од карпош до Аеродром низ снегот немаше никакви проблеми и тоа со летни гуми. Нон стоп се фрлаше сол. Туку ај само да се кажело нешто. Се надевам ќе ти исчистат пред собрание денес за да не се буниш :)
Морееееее теле глупаво...
Пред недела-две се фалеа дека Аеродром е единствената општина која има купено камиони за чистење на улиците што значи улиците во Аеродром требаше да бидат чисти ко стакло. Е сеа тие камиони нигде ги нема...
И не ми раскажувај приказни, зошто ја знам каков бил Јане Сандански да речеме кога последниот пат заврнал снег во Скопје, а каков беше вчера.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Морееееее теле глупаво...
Пред недела-две се фалеа дека Аеродром е единствената општина која има купено камиони за чистење на улиците што значи улиците во Аеродром требаше да бидат чисти ко стакло. Е сеа тие камиони нигде ги нема...
И не ми раскажувај приказни, зошто ја знам каков бил Јане Сандански да речеме кога последниот пат заврнал снег во Скопје, а каков беше вчера.
Море волу, ти кажи пред влезе дали зачисти не туку објаснувај што си замислувал за новата опрема.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Море волу, ти кажи пред влезе дали зачисти не туку објаснувај што си замислувал за новата опрема.
Епа исчистив, не се шетам ко тебе цело време по Карпош и Аеродром...

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Си се вози најнормално во СК ? Прв снег ми е ова да возам,како што ми кажаа улиците се чисти(главни) ама по паркинзи и слично било замрзнато...ваљда треба у 2ра да се вози за да не се вртиш ? :D

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Си се вози најнормално во СК ? Прв снег ми е ова да возам,како што ми кажаа улиците се чисти(главни) ама по паркинзи и слично било замрзнато...ваљда треба у 2ра да се вози за да не се вртиш ? :D
Ако не знаеш по снег да возиш, не ни вози :) Али за да научич мораш да пробаш

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
ако имаш добри зимски гуми не би требало да е страшно, полека со гас полека со кочница и додај си плус десетина метри ко ќе сакаш да застанеш.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
на паркинзи внимателно а на кривини екстра внимателно :) Првите 2-3 пати е ептен гадно после се навикнуваш:)

Kajgana Shop

На врв Bottom