Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
10891576_10204230836505081_8081767052999234726_n.jpg

Еве каква е состојбата превземена од камерите во 21.30:

Битола:

Кавадарци:

по наплатните:

Гарант на газиена лампа го пишуваше постот :D

Не, туку моите ми пренесоа :D
Иначе има многу заглавени возила на Пресека и Кичево, по тоа што разбрав немале веќе ни гориво во автомобилите и запалиле оган на патот. Катастрофа, еден снег го немаме дочекано спремни.

Не ми треба снег , али нека си продолжи дождот. Барем работа има еден куп. :ojeaa:

Прилеп не прекина, салам накалапи :D Во тек градење голем снежен п*нис :D :D
Предновогодишната позитивна атмосфера само што рипна над очекуваното (y)

Едит: А и здрав снег, мамата, само што осетив на лице ко' воз да ме удрил :D, ова е снег не ко' оној кинескиот лани, фрлаш топка пред лице ти се распаѓа во прав.

Не, туку моите ми пренесоа :D
Иначе има многу заглавени возила на Пресека и Кичево, по тоа што разбрав немале веќе ни гориво во автомобилите и запалиле оган на патот. Катастрофа, еден снег го немаме дочекано спремни.
Затоа вон местото на живеење не се трга без полн резевоар и никако не се дозволува да падне под половина посебно зимно време, али познавајќи го македончето за да заштеди некое литро бензин не на дрва туку и на гуми ќе се греат.

Затоа вон местото на живеење не се трга без полн резевоар и никако не се дозволува да падне под половина посебно зимно време, али познавајќи го македончето за да заштеди некое литро бензин не на дрва туку и на гуми ќе се греат.
Не знам јас стварно, еве од 4 сатот е колоната закочена, колку бензин е потребен за 5 сати работа на колата?

Прилеп не прекина, салам накалапи :D Во тек градење голем снежен п*нис :D :D
Предновогодишната позитивна атмосфера само што рипна над очекуваното (y)

Едит: А и здрав снег, мамата, само што осетив на лице ко' воз да ме удрил :D, ова е снег не ко' оној кинескиот лани, фрлаш топка пред лице ти се распаѓа во прав.
10888856_990579570959356_3689472882327933716_n.jpg
Поздрав од Аеродром, скоро 2 метра. Во близина на една градинка, така по сабајле утре мајките да им објаснат на дечињата што е ова.

Не знам јас стварно, еве од 4 сатот е колоната закочена, колку бензин е потребен за 5 сати работа на колата?
Зависи од колата но обично потрошувачката во место со минимална гас доволно за да работи моторот е 15 до 25 % од потрошувачката на 100 км , или од 900 мл до литар и половина некој и два,ова за лесни возила.
Ама пошто македонче секогаш си трга со точна литража не ме ни чуди што остануваат без гориво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom