Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Дефиниција за шмизла си или само хејтаме снег?

Не сум шмизла!
Не мора да значи дека ако учам во ЈБТ под дифолт сум шмизла :)

Хејтам снег. Поточно, сакам снег, ама не ваков што ќе паѓа цел ден, да неможеш да излезеш надвор, и на крај пола милиметар ќе има. Само проблеми прави. Затоа мрзам ваков снег!

У Железара се натрупало, а богами и у К.Вода.
Со цел памет по патичиња шлапкав. Тоа снегот им се турил унутра, ги навлажнил. :cry:
Греалкава уше дуфка, ми ги суши чорапкиве, али не е битно.
Лезет ми е снегоф.
Мелем за очи [бар засеа] ... мх, мх..
Ајде на двобој надвор! :duel: Ќе се гаџаме со лопти :pos:

Те предизвикувам...

Снегов мерак...нека продолжи вака една недела 24/7

Ајде на двобој надвор! :duel: Ќе се гаџаме со лопти :pos:

Те предизвикувам...

Дечак као прво офтопик си. :tapp:
Како второ не мислам да си ги валкам новите фармерки, потоа моите *super cute* ракавчиња на овој бљакан снег.. I mean Hellow (: :pipi:
Како трето, можеби на некој начин може да дојде до оштетување на мојата косичка која секојдневно го добива заслужениот третман со НајНај препарати, така да no way.. *twep-twep*

:icon_lol:

ова не е снег бе ова е срање...каша попара е по улициве...не се иде...ми здосади веќе снегов :nesum:

Како второ не мислам да си ги валкам новите фармерки, потоа моите *super cute* ракавчиња на овој бљакан снег.. I mean Hellow (: :pipi:
Како трето, можеби на некој начин може да дојде до оштетување на мојата косичка која секојдневно го добива заслужениот третман со НајНај препарати, така да no way.. *twep-twep*

хахахахааххаахаххаха ме изнасмеа со постов :pos2::pos2::pos2: :smir:

:smeshko:
Ајде бе што има везе, ако дојде до оштетување ќе иаме со што да му се жалиме на гладиус :pos:

Закон. Конечно убаво врне. Го сакам снегов :back: :)

да прашам нешо ако може некој да ми одговори.. снегов кинески е ? т.е облацив од кина ни се пратени или?? ова не е снег шо паѓа бре ова се парталиШТА!!!

ке ми одговори некој?

Си еба мамата:tapp::tapp: Што е ова врне дожд и паќа снег наизменично :toe: Се кашавица да му ебам мајката:uvo:

Не сум шмизла!
Не мора да значи дека ако учам во ЈБТ под дифолт сум шмизла :)

Хејтам снег. Поточно, сакам снег, ама не ваков што ќе паѓа цел ден, да неможеш да излезеш надвор, и на крај пола милиметар ќе има. Само проблеми прави. Затоа мрзам ваков снег!
Има македонски збор ... немора да се правиме дека сме од Скопје :)
Зборот е мразам, не сакам...

Леле да те начекам како се шеташ надвор како ќе попиеш една топка право во тимбата од мене :)

Температурава е 0 и се топи одма. Како се затемнува така би паѓала температурава и со тоа би се направил слој ова за Скопје зборам :)

ич не го бива снегов , фалц полуснег помешан со дожд паѓа , ова ли е снег бе .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom