Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Ако мислиш по планинскиве места да. За Скопје не верувам. Лани ако добро памтам имаше и во февруари еден снежен бран.

Имаше и на 21март....''Ден на пролетта'':pos2:

Здосади снегов не застанува ни една недела... снег па дожд снег па дожд :tapp:

Ново Лисиче е бело...ти ибам снегот. Уф ама ме нервира.

Ехеј, вее снег, ама како вее - така се топи :(

eve konecno po poveke od 7-8 meseci povtorno zdogledav sneg nadvor si vrne a jas srekeno go gledam negovoto talozenje se prasuvam samo koj i kolku go saka snegot mene snegot mi budi ubavi spomeni spomeni na moeto detsvo i vremeto pominato na beliot tepik
еве и денес ја имаш таа глетка:wink:. И јас ја сакам глетката но само кога сум дома, а не да бидам изложена на ниските температури шо обично доаѓаат после него..
Инаку да, и мене ми носи убави спомени од времето кога правевме снешко, а посебно куќичката од снег и минатото време во неа ќе ми остане во најубаво сеќавање, што беше донекаде и необично. Од секогаш сум го сакала снегот, барем како помала и ден денес ми причинува задоволоство, но како што кажав само сакам да уживам во пејсажот, или на некое место за одмор, а не кога треба да одам на факс или др обврски:smir::helou:

Цццц
задржува ама кашканици се прави
can't get any worse!

Иако сакав многу снег, сега почнува мнооооооогу да ме нервира:tapp:
Побеле се, ти ибам снегот веќе....:nenene:

God's way of telling us "this is the slighter-than-hell punishment that you get for being atheists". Muahahahaha.

Во Струмица само дожд паѓа, да му се изнамочам у глупото време.
Летото цело врнежливо, зимата врнежлива.

SHIT! :wtf:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom