Псајходелик спонтан хумор е најјак. ќути ќути па кд ке тресне, хард кор кик ес хумор.
Штознам, ја не ќуту, цел живот се шалу, заебаам се : D
Tј муабет ми стоеше у ps. у алманах. На едн час у средњу кажаја сам 46 пут заебаам се за час од 45 минута. Заебанција,шала, мора да биде смешна а не некој да се увреди, да понижиш, значи шала смешка : )
Смисла за хумор мора да е шаренолика кд е у питање дупење(заебавање) али дупење до границу, без љутиш нели, за да се смее и тј издупен : D
Дупу се на сфоју сметку, увек, интересно е, не сам егоцентрик, не сам некој озбиљан тип, збору како навиен и увек трескам, такф сам, мене не ми смета, на некога му смета, увек на тија самобендисани и уфилмани.
Смисла за хумор треа да биде прзоплета, експресно да ти текне некој шљапни лупни муабет, да има осмех, да има урлање од смеање. Не е финта да каеш нешто колко да си кажаја, да испаднеш центар пажња, зшто може некад да се деси да испаднеш припор пажња, долно дупени : D
Не е финта виц да се каже или некој клише муабет, него нешто што ке ти текне у момент, а ке биде смешно. Мене су ми кажале дека доста животи сам продужија, ако стфарно има везе тој дека смеање продужуе живот. Мноо стомачни сам развија : D мноо плакање од смеање, значи кидање : )
Фаца нема везе сс смислу за хумор, може некој да е намрштен али кд ке каже нешто, кажано е. Може некој да се цери, да дрнда да се праи хумор али не га бива. Тија такфи су најинтересни нели, неоткриени таленти.
Ја обожаам људи сс смислу за хумор, значи кој спој еј, трескамо до лудило
Иронија и сарказам е демоде.