Смирени или избувливи?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Смирен... тешко пука филмот ама ко ќе стори бум... тогаш на 100 метра од мене бегај

Смирен, сега сум најсмирен во целиот мој живот......:back:

секогаш гледам се да решам смирено освен кога нели работите не можат да се решат на тој начин - тогаш си се нервирам во себе, а кога се работи за личност што ми значи повеке тогаш знам многу да премолчам и сакам да сум поизбувлива ама не можам фак ит карактер .:toe::pipi:

Кога сум дома, сите ми се криви и никој не смее да ме провоцира бидејки следува нешто знам дека ке го мајнам со некој предмет.

А кога се работи за во друштво или некаде каде има повеке народ, каде што се збираме, нормално сум смирен, и чекам некој да ме расположи и да не мислам на нервозата.

Смирен. Не избувнувам за ништо, иако понекогаш внатре ми врие.

Кога ме дира некој си игра со ватра,кога е со убо тогај и ја сум убав.

Понекогаш, дури и ме плаши фактот дека сум премногу смирена :)

Зависи за кого, ако е за некои кои ми значат во животот тогаш ке ПРОБАМ на најмирен можен начин да решам некој проблем, ако не тогаш мора друг метод. А ако е за некој што стварно не заслужува да се разговара како со човек-е тогаш нема смиреност само :angry3:

Почесто сум смирена, но кога ќе ме изнервира некој и ќе ја премине границата знам да бидам избувлива, но тоа не е често.:smir:

Во главно сум смирена.. ама тогаш кога некој ќе ме изнервира или сум со негативни луѓе станувам неподнослива, избувлива..:toe:

На моменти знам да избувнам..Но мислам дека спаѓам во оние смирените!

доста смирен и стално насмеан во добро и лошо време,но не некој да се игра мајтап со мојата смиреност..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom