Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј мајката.-По законите на Гуама на девиците им е строго забрането да се мажат.
Поради неискуството изгледа. Неподмачкана каросерија не служи за ништо а?
-Oooo-Во Калија, Колумбија, жената може да има секс исклучиво со својот маж, а за време на првиот пат нејзината мајка мора да биде во собата и да присуствува на самиот чин.
A замисли да е некоја свињетина бабетина.Zs be crazy?
Mene recimo ne bi mi precelo... baska i ako majkata e nekoja zgodna milfica... mhmhmh... ke ja vklucam i nea vo kombinacija![]()
![]()
Ima nekoja sestra be i taa, ili pak vnuka, so mu se sekiras ?A замисли да е некоја свињетина бабетина.

Пооо глупости.Кој ги измислил овие закони се прашвам![]()
-По законите на Гуама на девиците им е строго забрането да се мажат.

А јас ке треба доживотно да работам на пуст островНе идам во Еболи - ИталијаЌе банкротирам
![]()

-Во Калија, Колумбија, жената може да има секс исклучиво со својот маж, а за време на првиот пат нејзината мајка мора да биде во собата и да присуствува на самиот чин.
значи дека не смее да се мажи невина?!!па тоа е супер!
Јас ако живеев во Калија никогаш нема да се мажев,баш поради овој закон,ау ми се поврака...:ija:
-Во Калија, Колумбија, жената може да има секс исклучиво со својот маж, а за време на првиот пат нејзината мајка мора да биде во собата и да присуствува на самиот чин.
значи дека не смее да се мажи невина?!!па тоа е супер!
Јас ако живеев во Калија никогаш нема да се мажев,баш поради овој закон,ау ми се поврака...:ija:
:smir: