Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Гомна да јаде тој шо го тера син му Стево да има фризура како татко му, тоа ме вознемирува највеќе на сликава... Тоа и на Наумче ушите
Брат, зошто ја постираше сликата од наумче... Имам видено хемероиди посимпатични од овој сељачки гоблин.

Столтенберг на свечениот прием во Собрание: Со нетрпение ве чекаме во НАТО ГАЛЕРИЈА

Бреј комуњарскиве курири како го форсираат ова цел ден, ќе цркнат од мака што им се засени ваква "историска" посета баш денес... :icon_lol:

Затоа утре ќе го спичат суперсоничниот авион

Нека разберат клетите шипт@ри, македонско име нема да загине.

Ја мислев дека спорот е со Грција и дека албанците не ги прашува никој за тоа.

Паролата е:
1.Омраза врежана во главите
2.Теорија на заговор
3. Ако не можеш по магарето, удри по самарот.

Коментарите под шлајмовите од објави на Петрето и Стево :giggle::angel:

Од секогаш сум мразела сељачење и пцуење по интернети ама ми иде на сите коментари срциња да ставам :love:

Па отвори ФБ и читај ги коментарите на оние статуси во кои Столе вика "my country, Republic of Macedonia"... ќе видиш што мислат албанците за таа изјава.

Па отвори ФБ и читај ги коментарите на оние статуси во кои Столе вика "my country, Republic of Macedonia"... ќе видиш што мислат албанците за таа изјава.
Не го цитирај бе, нека цркне од мака. Потрошив три минути мозгајќи мене да не ми се обраќаш. :D

Дај стварно одјебете го и така одамна е установено дека е на платен список некаде.

I kakva potreba imas ti da mu se pravdas na random siptаr? Toj ili bio koj drug ti se ima pravdano tebe za bilo sto ?

Кои гниди се овие комуњариве......канализација за нив е премија

Омразата кон македонштината и македонизмот одсекогаш ги спојувала шошоњите со анационалните изроди и комуњарите кои уште мислат дека Београд е главен град. Заради истите причини плукаа и по Тоше, како денес што плукаат по Столе.

Ете вака му се заблагодарија на Тоше, после смртта, кој лично донираше за санирање на штетата на џамијата во Обедник.

Паролата е:
1.Омраза врежана во главите
2.Теорија на заговор
3. Ако не можеш по магарето, удри по самарот.

Знаеш што му е заедничко на сите ?
Сите мразат други и сите мразат ЛГБТ :)

Тоа е врежано во главите на сите националности во Македонија, и на Македонци, и на Албанци, и на Турци, и на Македонци муслимани, и на Срби ...

Ваљда единственото нешто што не држи заедно е што сите мразиме ЛГБТ :pos:

Брат, зошто ја постираше сликата од наумче... Имам видено хемероиди посимпатични од овој сељачки гоблин.

Ме интересира дали кога шета по кабинетиве на пушење му маваат рапушки по ушињава пред камшотовите што му ги делат.

ПРЕТСТОЛНИНА НА ЕВРОПСКИОТ РАКОМЕТ: Мегагалерија од прославата на плоштадот Македонија!

Честитки за успехот на ракометарите на Вардар, Република Македонија!
Спортски успех кој покажа дека ништо не е готово додека не заврши.
Капитенот Стојанче Стоилов гордо, „Да потенцирам, мојата држава е РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“, и мојата, и мојата, и мојата, и мојата...
Задоволството ќе беше уште поголемо ако македонскиот народ, таа огромна енергија од плоштадот Македонија ја насочеше кон владата на Северџистан па и таа малку да “слави“ или да завршеше таму некаде на буниште. Е тогаш ќе се славеше цели седум дена, а задоволството ќе беше комплетно!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom