Стево мисли на планетата земја
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат, зошто ја постираше сликата од наумче... Имам видено хемероиди посимпатични од овој сељачки гоблин.Гомна да јаде тој шо го тера син му Стево да има фризура како татко му, тоа ме вознемирува највеќе на сликава... Тоа и на Наумче ушите
Столтенберг на свечениот прием во Собрание: Со нетрпение ве чекаме во НАТО ГАЛЕРИЈА
Бреј комуњарскиве курири како го форсираат ова цел ден, ќе цркнат од мака што им се засени ваква "историска" посета баш денес...![]()
Во меѓувреме, прц:
Нека разберат клетите шипт@ри, македонско име нема да загине.
Ја мислев дека спорот е со Грција и дека албанците не ги прашува никој за тоа.
Не го цитирај бе, нека цркне од мака. Потрошив три минути мозгајќи мене да не ми се обраќаш.Па отвори ФБ и читај ги коментарите на оние статуси во кои Столе вика "my country, Republic of Macedonia"... ќе видиш што мислат албанците за таа изјава.
I kakva potreba imas ti da mu se pravdas na random siptаr? Toj ili bio koj drug ti se ima pravdano tebe za bilo sto ?Па отвори ФБ и читај ги коментарите на оние статуси во кои Столе вика "my country, Republic of Macedonia"... ќе видиш што мислат албанците за таа изјава.
Кои гниди се овие комуњариве......канализација за нив е премија
Нека разберат клетите шипт@ри, македонско име нема да загине.
Ја мислев дека спорот е со Грција и дека албанците не ги прашува никој за тоа.
Паролата е:
1.Омраза врежана во главите
2.Теорија на заговор
3. Ако не можеш по магарето, удри по самарот.
Брат, зошто ја постираше сликата од наумче... Имам видено хемероиди посимпатични од овој сељачки гоблин.