Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто да не се радувам? Што си ти, поп, па држиш проповеди тука? На што сакам ќе се радувам, не е тоа твој проблем.
"80 загинати меѓу кои и деца живи изгореле."
Само кажими дали ти е кеф ?

Нека го признаат геноцидот над Егејците и нека ја вратат Егејска Македонија, па после ќе правиме муабет :D

Нека го признаат геноцидот над Егејците и нека ја вратат Егејска Македонија, па после ќе правиме муабет :D
Желби и честитки на радио Куманово.

Зошто да не се радувам? Што си ти, поп, па држиш проповеди тука? На што сакам ќе се радувам, не е тоа твој проблем.
Луѓето треба да имаат право да се осеќаат како сакаат и да го кажат своето мислење додека ги поштуваат правилата на форум.

Како ти што имаш право да си кажеш како се осеќаш, така и секој друг го има истото право, а тоа е да каже дека си психопат, којшто е гнасно човечко суштество и дека треба да бидеш затворен во некоја установа, со цел, да се заштити општеството од тебе.

Ако прашува за тој што стоеше пред Заев, да сигурно е осуден. Ене го издржува казна началник на 6та управа.
А така, внес на оружје во собрание сигурно е поголем тероризам од оние кои пееа песни в Собрание.
И? Еднаква правда за сите? Заев 3 пати помилуван, овој со пиштолот унапреден... Се потврдува дека се е лага, целта била само да се промени името на државата. Ќе го бараме Груевски сите... ама нема да не биде... И оние што го колнеа до небо... северномакедонците.

:oftopik:

:lolzz:

кечапмајонез

Како успевате да ги декларирате Македонците дека сите се ситат на несреќата во Мрчка?Мене пр к.р ме боли, нит се ситам а нит па нешто друго ми менува.Тоа е што е, несреќа како и мн други во разни форми :popce:.
За верските рабити несакам многу да коментирам, ако муслиманите ако се водеа по куранот немаше да има вакви светски проблеми (војни).
Секој со својот интерес задскриен со нешто, политика, вера, вработување ......

Не ги декларирам (ваљда мислиш ги етиктирам), факт е дека се сендвичи - не се кријат а тоа не е некаква си кванта физика.

Иреал исти, копи пејст. Гром да мавне во Грција ќе не апдејтира тука со смајливо :cool: а во темана за Ханиоти знае и автобусите кај стојат и цените како се во маркетот. Како од исти калап да се правени.

Па од исти калап се.
Ако, нека стои се како архива. Веројатно ќе е од полза за некои идни социолози и психолози.

Луѓето треба да имаат право да се осеќаат како сакаат и да го кажат своето мислење додека ги поштуваат правилата на форум.

Како ти што имаш право да си кажеш како се осеќаш, така и секој друг го има истото право, а тоа е да каже дека си психопат, којшто е гнасно човечко суштество и дека треба да бидеш затворен во некоја установа, со цел, да се заштити општеството од тебе.
Нека дојдат да ме затворат. :D

Не сум сигурен дали си трол или едноставно не си саглам. Се надевам дека си трол.
Значи човекот не ни постои, дупли јузер е на админите. Џабе го цитирате сите вие.

Најде кој да се треска од земја.Море мрш таму повеќе се потресовте кога Села го тепаа во собрание отколку со децата што ги пукаа во тил на Смилковско а сега ќе глумите хуманитарци.

Типична сендвич реторика, добро напиша некој погоре; они са вмровци, мразат се околу себе.
Ваквата реторика ја има уште од времето на Љубчета, ништо ново.

Значи заев е виновен за се што секоја будала ќе изјави. Речи им да бидат покративни во штабот, навистина си смешен. Ме боли мене она за Заев, ама ти со твоите постови си трагикомичен.
Па Заев ни се пос** на цел устав. За неколку месеци ја направи Македонија пифтија, со Бугарија, со јазици, и капак.. Грција. Докажа зошто е дојден (читај поставен)... прифаќање на се што претходниците човечки не можеа да прифатат. Заслужува прогонство од Македонија (макар и Северна). Па уште будалите партиски следбеници се расправаат со оние кои не ги прифаќаат овие разнебитувања.
Заев покажа дека се може да се стори, па и Устав да се смени за самопонижување. Затоа Села се осоколи.

На кого да ја вратат Беломорска Македонија, точно??

Кои глаучи !
Кои северџани !
Извртуваат нешта... нон стоп, као нешто се- а и самите не знаат што се...па после фиромјани, сендвичи, ....па атеисти... психолози, патолози ,психијатри....
Кој крај ќе ви најде ?...Криза во идентитет - шизофреници...[DOUBLEPOST=1532517255][/DOUBLEPOST]
На кого да ја вратат Беломорска Македонија, точно??
НА НАС..НАЈТОЧНО !
...И ПИРИНСКА !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom