Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
И мене ми е дебилно преј фор грис ама екстремно одвратно е да се ситиш на смрт на фамилии, мајки со деца и што не.
У суштина исти куртони се, овие првите нешто као помодари сега за пожарите во Грција, ама не се молат за Сирија, Јемен, Сомалија и слично, значи не ги тангира многу загубата на човечки животи а и која е поентата да пишеш на фејсбук прејфоршит и слично - моли се у себе и имај позитивни мисли ако е искрено вистински од срце, значи attention whores се у прашање што е многу многу одвратно посебно во вакви моменти. Вториве се докажани психопати / социопати, нема лек за такви, освен едно јаже и дрво.

Уште еден Мемов некојси...

http://joci.mk/2018/07/24/1550/

Фејк њуз е и ова, странски служби ве лажат :icon_lol:

Нема шанси вакви работи да прави оваа чесна и правдољубива власт шо се бори за слобода и демократија, рецидиви на структурите на rezimod им подметнуваат :LOL:

Фејк њуз е и ова, странски служби ве лажат :icon_lol:

Нема шанси вакви работи да прави оваа чесна и правдољубива власт шо се бори за слобода и демократија, рецидиви на структурите на rezimod им подметнуваат :LOL:

Ај ако може твое мислење баш за ова актуелново со фондов за иновации. Србите бар подобро и поисрпавно го крстиле- фонд за развој.

Кој е крив за овие глупости сега, тие што се пријавиле или тие што ги доделуваат средствата :гик:

Ме боли таквото за мислење на човек кој попрвин ќе го лиже газот немиен на "непријателите" а ќе ги навредува своите сограѓани. Тоа е одлика на мнозинството народ тука. Меѓусебе очи ќе си извадиме, ама странците нозе ќе им миеме, дупе ќе им целиваме, како богови ќе ги третираме итн итн.
По мене си подоле и од гној зашто напиша фироманскиот, ако не сфати.
Kој лиже газ бе? Кај го виде тоа? Јас само постирав какво г*мно од народ се добар процент од населениево тука.

Најде кој да се треска од земја.Море мрш таму повеќе се потресовте кога Села го тепаа во собрание отколку со децата што ги пукаа во тил на Смилковско а сега ќе глумите хуманитарци.
Како бе вака неосновано во ист кош сите ги ставате? Ни сум се трескал од земја за тоа смрдлото ни па глумам хуманитарец, си има таму служби и организации кои треба да си ги санираат штетите од пожарите и последиците, само ставив слики уште еднаш да се потврди фактот дека овде живее смрдена раја која што се сити на вакви работи.

Јас 40 дена црнина ќе носам за Грците што изгинале, како прав рисјанин. Многу сум потресен од несреќата што им се случила втор ден око не можам да склопам. :(

Па сеа, Џизс би го напраил тоа. Така мислевте вие, еднаш ќе се протнете под маса у соборна и одма демохристијани.

Kој лиже газ бе? Кај го виде тоа? Јас само постирав какво г*мно од народ се добар процент од населениево тука.

Како бе вака неосновано во ист кош сите ги ставате? Ни сум се трескал од земја за тоа смрдлото ни па глумам хуманитарец, си има таму служби и организации кои треба да си ги санираат штетите од пожарите и последиците, само ставив слики уште еднаш да се потврди фактот дека овде живее смрдена раја која што се сити на вакви работи.

Па која ти беше поентата со "фироманскиот" ... Јасно ни е дека сме тиња народ, дека тоа што е вредно си иде од државава.
Никој не се сити на тамошните жители што изгубиле животи, фамилии и се што создавале во животот. Повеќе е од аспект меѓу држави.
Да има сега организирана донација, ќе видиш дека Македонците пак ќе излезат и ќе донираат, а не сум сигурен дека гејците имаат било што направено за нас во позитивна смисла. Еве ако има некој време или информации нека каже кога гејците ни помогнале при пожари, поплави и сл.... Каде се гејците да кажат СТОП на нивните политичари и војници кога пеат дека ќе ни ја пијат крвта .... туку на 12 годишно дете му вика не си од Македониа, од Скопје си :sick:

Пак ќе повторам, дебилно е сам да се нарекуваш фироманец, без да имаш пиштол на слепоочница.

Македонија мора да и помогне на соседна Грција!
Соседот, како наш најблизок, е наша одговорност! Соседството е благослов, па дури и тогаш кога соседите забораваат дека се луѓе, а во нашиот случај, дури сме и христијани православни, од едната и другата страна на границата!
презвитер Ивица Тодоров
https://taratur.com/otets-ivitsa-to...togash-koga-sosedite-zaboravaat-deka-se-luge/

Како успевате со Фејсбук постови да ги окарактеризирате сите христијани како нелуѓе, а згора и да поентирате за атеизмот. Со оглед на тоа што поентирате врз ваква несреќа зборува и за вас самите какви нелуѓе сте.
80 загинати меѓу кои и деца живи изгореле. Бог да ги прости, царство им небесно.

Јас 40 дена црнина ќе носам за Грците што изгинале, како прав рисјанин. Многу сум потресен од несреќата што им се случила втор ден око не можам да склопам. :(
Никој не бара тоа од тебе. И така не сте способни за тоа, за такви чувства.
Барем да не се радувате на несреќата на другите. Ама што да правите, не сте вие криви такви сте створени.

Ај ако може твое мислење баш за ова актуелново со фондов за иновации. Србите бар подобро и поисрпавно го крстиле- фонд за развој.

Кој е крив за овие глупости сега, тие што се пријавиле или тие што ги доделуваат средствата :гик:

Нема шо да кажам јас, ко шо глеам пак ѕвезда на настанот или една од нив е Господинот Кочо Анѓушев алијас знаеш кој сум јас, ако се сеќавам добро јас кога го напаѓав неговиот избор за ВП ти од петни жили го бранеше како успешен претприемач. научник, друид или не знам шо, така да према ова ти си тој кој треба да изјасни!?

Настрана шо се шпекулираше дека ДПМНЕ го токмеле за кандидат за крадоначалник на Велес, пример за „знае како треба“ кадровска политика.

Сами на себе си доделиле буџетски средства, пиздарија пар екселанс.

Никој не бара тоа од тебе. И така не сте способни за тоа, за такви чувства.
Барем да не се радувате на несреќата на другите. Ама што да правите, не сте вие криви такви сте створени.
Зошто да не се радувам? Што си ти, поп, па држиш проповеди тука? На што сакам ќе се радувам, не е тоа твој проблем.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom